Aydın Efelerde ağaç dalları koptu, mahalleli tedirgin!

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Saklı Bahçe, pandemi sürecinde kapanan birçok kafeler gibi adeta kaderine terk edildi.


Gündem 10.02.2021 12:00:00 0
Aydın Efelerde ağaç dalları koptu, mahalleli tedirgin!

Uğur ESER (AYDIN MAGAZİN)

Pandemi tedbirleri kapsamında birçok işyeri kepenk kapatırken, Aydında da uzun zamandır açılamayan kafeler kaderine terk edildi. Efeler ilçesi Hasanefendi Mahallesinde belediye öncülüğünde açılan Saklı Bahçe, aynı kaderi yaşamaya başladı. Hava sıcaklıkların mevsim normallerine dönmesi ile birlikte başlayan kuvvetli rüzgar ve yağışların ardından, Saklı Bahçe de adeta savaş alanına döndü. Bahçe içerisindeki palmiye ağaçlarının aşırı rüzgar ile birlikte koparak yere düştüğü gözlenirken, içerideki çöp bidonlarının da yere düşmesiyle çöpler bahçeye dağıldı. Kafenin bakımsızlığı karşısında mahalle sakinleri, kaderine terk edilen kafe ile ilgili düzenleme yapılmasını istedi. Sakinler, kopan dalların evlerine, arabalarına gelmelerinden korkarak olası olumsuzluğun önüne geçilebilmesi için budama ve düzenleme çalışması istedi.
 






Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor