Aydın Efelerde Psikososyal Destek Merkezi açıldı

Aydının Efeler ilçesinde Kadın Aile Çocuk Psikososyal Destek Merkezi, 12 yaş üstü ergen, yetişkin birey, aile, ileri yaş bireylere psikolojik destek vermek amacıyla açıldı. Aile içi iletişim becerilerini güçlendirecek merkez, randevu sistemiyle ücretsiz


Gündem 10.02.2021 16:30:00 0
Aydın Efelerde Psikososyal Destek Merkezi açıldı

Şahin KANAT (BÜYÜKŞEHİR MEDYA)

Aydının Efeler ilçesinde Psikososyal Destek Merkezi açıldı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, insanların psikolojisinin bozulduğu, sorunların arttığı, ekonominin dibe vurduğu bir süreçte herkesin desteğe ihtiyaç duyduğu bir dönem içerisinde olduklarını söyledi.

Pandemi sürecinde sağlık çalışanları için otel kiraladıklarını anlatan Başkan Atay, bu süreçte şiddet gören kadınları da bulundukları ortamlardan kurtarabilmek adına da ayrı bir otel kiraladıklarını belirterek, "Kadınlarımızı kurtabilmek için kiraladığımız otelde ben kimsenin kalacağını düşünmüyordum ama inanki yer kalmadı. Şiddet gören kadınlarımızın sığınabileceği yada şiddet görmeden önce eğitim ve danışmanlık alabileceği bir merkez şarttı. Belediye başkanı olarak bugün  bu sorunlarının çözümü konusunda verdiğim sözlerin bir tanesi de yerine getirmekten büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.  Başkan Atay, açılışını yaptıkları Kadın Aile Çocuk Psikososyal Destek Merkezinin Efelerin sorunlarını giderme konusundaki dayanışmaya katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan açılışta Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atayın arkadaşı olarak tabir ettiği minik Volkan Unüs, evinin balkonundan selam vermesi ardından Başkan Atayın yanına gelmesiyle hediye tableti kaptı. Atay, mesai arkadaşlarına talimat vererek Volkanın eğitimde kullanabileceği tablet vermelerini istedi.


Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı
Globalde nükleer ve güneş enerjisi yükselişte Globalde nükleer ve güneş enerjisi yükselişte
“23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli” “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”
Ferruh Duygu Spor Sahasında hummalı çalışma Ferruh Duygu Spor Sahasında hummalı çalışma
Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı