Gündem

Gündem Haberleri

Aydın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Aydınlı vatandaşlar akşam saatlerine kadar devam edecek olan kuvvetli rüzgar ve fırtınadan olumsuz etkilenmemeleri için uyardı.


Gündem 15.02.2021 16:30:00 0
Aydın için fırtına uyarısı

Uğur ESER (ADYIN MAGAZİN)

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine gelmesi ile birlikte Aydın genelinde havalar soğumaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz haftayı güneşli geçiren Aydınlıları bu gece il genelinde etkili olacak kuvvetli rüzgar dolayısıyla uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Aydın’da rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına, kıyı kesimlerde yer yer kuvvetli fırtına (60-80 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtına nedeniyle meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.