Aydın Kuşadası esnafı, Oda Başkanının muhalif uygulamalarına tepki gösterdi

Aydında Kuşadası esnafı, Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında propaganda yaptığı iddia edilen Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çalımın oda kaynaklarını kullanarak yürüttüğü faaliyetlere tepki gösterdi.


Gündem 5.02.2021 12:00:00 0
Aydın Kuşadası esnafı, Oda Başkanının muhalif uygulamalarına tepki gösterdi

Arif  KUNUR (AYDIN LIFE)

Aydında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günele yönelik iftira içerikli yayınları finanse ettiği öne sürülen Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çalım esnafların tepkisini çekmeye devam ediyor. Son yerel seçimlerde AK Partinin adayı Fuat Akdoğanı destekleyerek sahada çalışan Çalımın uygulamalarına tepki gösteren Kuşadası esnafları, "Bizim aidatlarımız ile bütçesi oluşan bir kurumun başındaki isimin finanse ettiği sözde gazeteciler başka kurumlara saldırıyor. Yazıklar olsun. Herkes işini yapsın" ifadelerini kullandı.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!