Gündem

Gündem Haberleri

Aydın Nazillide fuhuş operasyonu

Aydının Nazilli ilçesinde polisin iki farklı noktada düzenlediği fuhuş operasyonunda aralarında travesti ve yabancı uyrukluların da olduğu 13 kişi yakalandı.


Gündem 12.02.2021 13:30:00 0
Aydın Nazillide fuhuş operasyonu

Bahattin ALBAYRAK (DİDİM A HABER) -

Aydında Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin fuhuşa yönelik operasyonlarını Karaçay Mahallesi’nde sürdürdü. İhbarı değerlendiren ekipler, evde fuhuş yapıldığını belirleyen ikamete operasyon düzenledi. Baskında M.A. (17), D. C.Ö. (38) ve M.E. (47) adlı üç travesti ile ikamet sahibi kadın Ö.K. (33) yakalandı. Evde yapılan aramalarda cinsel güç arttırıcı haplar da ele geçirildi.  

Emniyetteki ifadeleri sonrasında adli makamlara sevk edilen şüphelilerden fuhuşa yer temin ettiği ve aracılık yaptığı belirlenen ev sahibi kadın Ö.K.(33) hakkında adli işlem başlatılırken, diğer travesti olan üç kişi ise serbest bırakıldı.

Öte yandan, aynı gece Ahlak Masasına bağlı ekipler, Bursadan Nazilliye gelen bir bayanın Şirinevler Mahallesinde bir evde yabancı uyruklu bayanlara fuhuş yaptırdığı ihbarıyla harekete geçti.  Gece yarısı yapılan operasyonda 9  kişi yakalandı. Evdeki aramalarda ele geçirilen yüksek miktardaki paralara da el konuldu. Yakalanan iki yabancı uyruklu bayan sorgulama sonrası sınır dışı edildi. Fuhuşa aracılık yapıp yer temin eden S. U.(38) isimli şahıs tutuklandı.


Ispartalı Üreticilere Müjde Çiğ Süte Zam Geldi Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Mayıs itibarıyla geçerli olmak üzere çiğ süt tavsiye fiyatını litre başına net 14,65 lira olarak belirledi
AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR
TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU
Göller ve Güller Ekspresi 2024 Bilet Fiyatları Açıklandı Isparta’da Ramazan Bayramı’nda Isparta-İzmir arasında işleyen Güller ve Göller Ekspresi 262 kişilik yolcu kapasitesinin tamamını doldurarak seferler düzenledi.
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale! Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!