Aydın Nazillide müzikle geçen 45 yıl

Nazilli’de meslekte 45’inci yılını dolduran Efes Plak Sahibi Ahmet Sert’e, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından hediye takdim edildi.


Gündem 22.02.2021 16:30:00 0
Aydın Nazillide müzikle geçen 45 yıl

AYDIN (Nazilli Adalet) - Aydında Nazilli sevgisi ile tanınan, plak ve kaset mesleğinde 45inci yılını dolduran Efes Plak Sahibi Ahmet Sert için iş yerinde kutlama yapıldı. Kutlamaya Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Çiçek, Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Akyol, Demokrat Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Uysal, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat ile Sert’in dostları katıldı. Başkan Özcan, Ahmet Sert’e ‘40 yılın hatırı vardır’ diyerek kahve takımı hediye ederken, Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Akyol ise 45. yıl dolayısı ile plaket takdim etti.

“YURTDIŞINDAN DA TAKİP EDİLİYORUZ”

Nazilli’ye güzel hizmetler sunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Ahmet Sert, meslekte 45. yılı dolayısıyla kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Sert, "Bizler artık sadece Nazilli’de değil, Türkiye ve yurt dışından da takip ediliyoruz. Tüm sevenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 


Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı
Mesut Kocagöz için Kepez Belediyesi önünde oturma eylemi yaptılar Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün tutukluğuna son verilmesi için CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Semih Kocabaş, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kepez Belediye binası ö