Aydın protokolünden Başkan Atabay’a destek: “Didim ranta teslim olmayacak”


Gündem 16.06.2021 09:30:00 0
Aydın protokolünden Başkan Atabay’a destek: “Didim ranta teslim olmayacak”

Didimde geçtiğimiz akşam misafirleriyle beraber yemek yediği restorantta saldırıya uğrayarak yaralanan Belediye Başkanı A. Deniz Atabaya destek olmak için Aydın protokolü belediye önünde basın açıklaması yaptı.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabaya destek açıklaması için aralarında partili milletvekillerinin olduğu Aydın protokolü bir araya geldi.
Didim Belediyesi önündeki basın açıklamasına; CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Ali Çankır, Parti yöneticileri, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluşları da katıldı.
"Bizim yolumuz belli, biz bu yoldan dönmeyeceğiz" CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, "Bizim yolumuz halk için adaleti aramanın yoludur. Tüm siyaset mafya ittifaklarına karşı bütün kirli ortaklıklara karşı kararlı bir şekilde yürüyecek ve adalet nihayet tecelli edecek" diye konuştu. Diğer katılımcılar da, "Didim ranta teslim olmayacak" yorumunda bulundular.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı