Aydın Söke Devlet Hastanesine solunum cihazı bağışı

Ülke genelinde COVID-19 virüsüne karşı mücadele sürerken Aydında Söke Belediyesi Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine 4 adet solunum cihazı bağışladı.


Gündem 5.02.2021 15:00:00 0
Aydın Söke Devlet Hastanesine solunum cihazı bağışı

Arif KUNUR (AYDIN LIFE) -

Aydında Söke Belediyesinin Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine 4 adet solunum cihazı bağışladı. Cihazların teslim törenine Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Mustafa İberya Arıkan, Söke Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasibe Özgeçen Dinçel katıldı.

Hastane Başhekimi Dr. Hasibe Özgeçen Dinçel, bağışlanan cihazların hastalara bir nefes olacağını belirterek, "Cihazlar tedavi gören hastalarımız için çok önemli. Yanımızda olmanız ve yanımızda olduğunuzu bilmek bile bizim için çok değerli” dedi.
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ise, sağlık çalışanlarının ve sağlık kurumlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, solunum cihazı ihtiyacı üzerine belediye olarak öncülük etmek istediklerini söyledi. KİPAŞ, SİBAŞ ve Demeter Tarımın katkılarının da olduğu toplamda 4 adet solunum cihazının Söke Devlet Hastanesine kazandırıldığını belirten Başkan Tuncel, bu cihazların hastane ve hastalara sağlık getirmesini diledi.

Konuşmalar sonrasında Söke Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasibe Özgeçen Dinçel, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e plaketle teşekkür etti.
 


YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor
Taner Acar'dan mitinge davet Taner Acar'dan mitinge davet
İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu