Aydın Söke, tarımsal üretimden uzak kalmayacak

Aydında Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Söke Ovasında üreticilerle bir araya geldi.


Gündem 3.02.2021 15:59:00 0
Aydın Söke, tarımsal üretimden uzak kalmayacak

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)

Aydında yakın zamanda başlattığı tarımsal üretim projesi ile dikkat çeken Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, üretim ve üreticilerin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Söke Belediyesi’nin kendi üreteceği ürünleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturacaklarını açıklayan Başkan Tuncel, Söke’de çeşitli tarımsal markalar oluşturmayı da hedeflediklerini söyledi.

Göreve geldiği ilk günlerde İlçe Tarım Müdürlüğü ile birlikte başlatılan meraların ıslah edilmeye başlandığını anımsatan Başkan Tuncel, 70 dönümlük arazide buğday üretimine başlayan Söke Belediyesinin tarımsal kalkınmaya örnek olacak projelerini de üreticilerle paylaştı. Özellikle Söke gibi verimli bir ovaya ve tarımsal üretime büyük nimet sağlayan iklime sahip kent belediyelerinin tarımdan uzak kalmamaları gerektiğinin altını çizen Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel üreticilerle buluşmasında, “Bir yandan modern kentleşme için çalışırken, diğer yandan da üreten ve üretimini katma değere dönüştüren bir belediye olmayı hedefliyoruz. Bu yönde planladığımız tarımsal üretim projelerimiz var. Yakın zamanda bunları hayata geçireceğiz” mesajı verdi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı