Aydında askıda su faturaları dertlere derman oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Askıda Su Faturası” kampanyasıyla vatandaşların yaklaşık 1 milyon liralık faturası ödendi.


Gündem 3.02.2021 15:54:00 0
Aydında askıda su faturaları dertlere derman oldu

Arif KUNUR (AYDIN LIFE)

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yardımlaşmak isteyen vatandaşlar arasında köprü kurduğu "Askıda Su Faturası” uygulaması ilk günden bu yana büyük bir ilgi görerek binlerce vatandaşın yardımlaşmasını sağladı. Dayanışma ve yardımlaşmayı büyütmek için başlatılan uygulamayla yaklaşık 9 bin fatura ödendi. Alan elin veren eli görmediği uygulamayla yaklaşık 1 milyon liralık bir yardım yapıldı ve vatandaşların verdiği büyük destekle binlerce ailenin derdine derman olundu.
Yardımlaşma ağına destek veren herkese teşekkür eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kampanyanın devam ettiğini ve isteyen vatandaşların bu yardımlaşmaya destek verebileceğini söyledi.

Bu arada https://eaboneislemleri.aydinaski.gov.tr/fatura linki üzerinden yapılan imecede, "Fatura Bırak" ve "Fatura Al" şeklinde iki seçenek yer alıyor. Daha önceden Aydın Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ağınca tespit edilen aboneler faturalarını bırakabiliyor.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı