Aydında CHP’den esnafa destek ziyareti

CHP Aydın İl Başkanlığı, Nazilli İlçe Örgütü, Meclis Üyeleri ve partililer Nazillili esnafları ziyaret etti. Esnafın durumunu birinci ağızdan dinleyen CHP heyeti, CHP Aydın Örgütleri olarak esnafın sesi olacaklarını söyledi.


Gündem 5.02.2021 17:30:00 0
Aydında CHP’den esnafa destek ziyareti

Arif KUNUR (AYDIN LIFE)

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte Nazillide esnaf ziyareti yaptı. Pandemi dolayısıyla sıkıntılı günler yaşayan esnafların zor durumda olduğunu belirten Başkan Çankır, "Üç gündür 10 liralık satış yapmayanı da , 10 aydır kirasını ve Bağ-Kurunu ödeyemeyeni de gördük. Aylardır banka kredilerini ödeyemeyen bir çok da esnafımız var. Acil olarak esnaf kolları ve cirolarına göre karşılıksız hibe yardımları yapılması zorunlu hale gelmiştir. Esnaf günlük kazancı ile artık karnını bile doyurmakta zorlanırken esnafın sesine kayıtsız kalınmamalıdır” diye konuştu. Esnaf için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çankır, her ortamda da bu sorunları gündeme getirme sözü verdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü
RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi