Aygün’ün çoğunluk hisselerinin özel sermaye fonu devredildi


Gündem 17.06.2021 12:30:00 0
Aygün’ün çoğunluk hisselerinin özel sermaye fonu devredildi

Samsun merkezli medikal ekipmanlar üreticisi Aygün Cerrahi Aletler Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin çoğunluk hisselerinin özel sermaye fonu CEECAT Capital’e devri tamamlandı.

SAMSUN (İGFA) - Yatırım bankacılığı ve danışmanlık alanındaki hizmetleriyle Türkiye’nin sürdürülebilir büyümesine katkı sağlayan TSKB, satıcı taraf finansal danışmanlığı görevini üstlenerek, önemli bir hisse devrine aracılık etti. CEECAT Capital’in, Aygün ailesine ait Aygün Cerrahi Aletler Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin hisselerinin çoğunluğunu satın aldığı süreç, 9 Haziran’da tamamlandı. Birçok ilki beraberinde getiren satış işlemi son 3 yıl içinde Türk medikal ekipmanlar ve hizmetler sektöründeki en büyük çapta işlem olma özelliğini taşıyor.


BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu
Tarihi bisiklet turunda 6. gün Tarihi bisiklet turunda 6. gün