Ayvalıpınar Köyü Referanduma Gidiyor


Gündem 13.03.2020 15:31:00 0
Ayvalıpınar Köyü Referanduma Gidiyor

ISPARTA Sütçülere bağlı Ayvalıpınar köyünde referandum çalışmaları..

 

Sütçüler ilçesine bağlı Ayvalıpınar köyü Sütçüler'den ayrılarak Aksu ilçesine bağlanma talebiyle ilgili olarak 24 Mart' ta gerçekleşecek olan referandum ile ilgili olarak ilçe Başkanları, Aksu Belediye Başkanı il genel meclisi üyeleri, Pazarköy, Baklan, Bağıllı muhtarları Ayvalıpınar köyünde toplantı yaptılar.

Eğirdir Gölü İçin AB Destekli Önemli Proje Hayata Geçiyor Isparta Valisi Abdullah Erin, Eğirdir Gölü’nün iklim değişikliğine karşı direncini artırmak, ekosistemini korumak ve su kalitesini iyileştirmek amacıyla üniversite, belediye ve ilgili kurumların iş birliğiyle Avrupa Birliği destek
Eğirdir gölü için sevindiren gelişme Bir süredir iki parça halinde bulunan Eğirdir Gölü’nde akımın yeniden başlamasıyla Hoyran bölümüyle bütünleşme sağlandı. Gelendost Kaymakamlığı tarafından paylaşılan görüntüler, bölgede memnuniyet yarattı.
Anne-kızın yönettiği fuhuş ağına dava Antalya’da analı-kızlı bir fuhuş şebekesi kurdukları iddia edilen anne F.Ö. ile kızı M.Ö. hakkında hazırlanan iddianame kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.
Başkan Özdemir: Bilet Fiyatı Değil, Mücadele Konuşulsun” Ispartaspor Yönetiminden Bilet Fiyatları Tartışmalarına Açıklama: “Bu Takım Hepimizin”
Mecliste Gergin Anlar: “Başarısız ve Beceriksiz” Çıkışı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Şubat ayı meclis toplantısında Altıntaş Mahallesi’ndeki altyapı sorunları üzerinden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir’i sert sözlerle eleştirdi.