Azerbaycanlı öğrencilere Kocaeliden ramazan desteği

TADEF Başkanı Bilal Dündar, Azerbaycanlı gaziler ve üniversitede okuyan Azerbaycanlı öğrencilere Ramazan yardımı temin etti.


Gündem 29.04.2021 10:00:00 0
Azerbaycanlı öğrencilere Kocaeliden ramazan desteği
Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ) Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu (TADEF) Başkanı Bilal Dündar, hayırlı bir projeye imza attı. Bugüne kadar sosyal sorumluluk adına olumlu atılımlarda bulunan Başkan Dündar’ın son girişimleri cevapsız kalmadı. TADEF Başkanı Bilal Dündar’ın görüşmeleri sonucu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra hayırsever bir vatandaş, Azerbaycan, Karabağ’daki savaşta gazi olup, Kocaeli ROMATEM’de tedavi gören gaziler ile Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören Azerbaycanlı öğrenciler için Ramazan yardım kolisi bağışında bulundu. Ramazan kolileri Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’nun İzmit SEKA Park içerisinde bulunan Haydar Aliyev Kültür Merkezi’ne belediye görevlilerince teslim edilirken, TADEF Başkanı Bilal Dündar her iki başkan ve hayırsever vatandaşa teşekkürlerini iletti.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi