Aziz Nesin Kabare’ye Menderes’te yoğun ilgi


Gündem 13.07.2021 10:00:00 0
Aziz Nesin Kabare’ye Menderes’te yoğun ilgi

İzmirde Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat günleri kapsamında Aziz Nesin Kabare tiyatro oyunu Mendereslilerle buluştu.

İZMİR (İGFA) - Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında düzenlenen kültür sanat günleri renkli görüntülerle başladı. Etkinlikler kapsamında ilk tiyatro oyunu Levent Üzümcü, Ali Hakan Beşen, Mehmet Küçükgünaydın ve Cengiz Toraman’ın sahnelediği Aziz Nesin Kabare oldu. Menderes Belediye Amfi Tiyatro’da sahnelenen ve günümüz gerçeklerinin Aziz Nesin’in bakış açısıyla hicvedildiği oyuna Menderesliler yoğun ilgi gösterdi.

Mendereste tiyatronun yeniden hayat bulduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Kültür Sanat Günleri etkinliklerinin başlangıcını Aziz Nesin Kabare adlı oyun ile gerçekleştirdiklerini belirterek, sanatçı Levent Üzümcü ve ekip arkadaşlarına sahne performansları için teşekkür etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı