AZİZİYE ŞENLİĞİNDE ÖZÇELİK'E SEVGİ SELİ

TBMM Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Aziziye Köyü 20. Kültür Sanat ve Yayla Şenliğine katıldı.


Kültür 3.07.2022 23:49:00 0
AZİZİYE ŞENLİĞİNDE ÖZÇELİK

TBMM Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Aziziye Köyü 20. Kültür Sanat ve Yayla Şenliğine katıldı. 
Aziziye Yaylası Elma Çukuru mevkiinde düzenlenen Aziziye Yayla Şenliğine katılan Milletvekili Özçelik, şenliğin organizasyonunu üstlenen iş insanı Mehmet Cadıl, Aziziye Köyü Muhtarı Ali Kozak, protokol üyeleri ve Aziziyeliler tarafından coşkuyla karşılandı. Şenlik alanında katılımcıların sevgi seliyle karşılaşan Özçelik, hepsiyle tokalaşak, sohbet ederek alana girdi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan şenlik, protokol konuşmaları ile devam etti. İlk olarak Vali Ali Arslantaş ile başlayan konuşma, Milletvekili Bayram Özçelik, Aziziye Köyü Muhtarı Ali Kozak ve İş İnsanı Mehmet Cadıl tarafından şenliğin önemi hakkında bilgiler verildi. 
Poşu bağlama töreni sonrası Özçelik ve protokol üyeleri şenliğe uzaktan yakından gelen vatandaşları ziyaret ederek sohbetler etti. Şenliğin devamında Mahalli Sanatçıların ve Türk Halk Müziği Sanatçılarının verdiği konser ile şenliğe katılanlar gün boyunca eğlendi. 
Şenlik açılış programına başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Milletvekili Bayram Özçelik,  Garnizon Komutanı P. Komd.  Yavuz Çankaya, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 13 kişi, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 10 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve ağaç görseli olabilir

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 18 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir


ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK ISPARTA'DA ET YEMEK HAYAL OLACAK
AK Parti Antalya Başkanlığı teleferik kazasını değerlendirdi! AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin, "2017'de hizmete girip, 7 yıldır çalışan bu tesisin 6,5 yıldır genel müdürlüğünü olaydan yaklaşık 2
Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti Vali Baruş ve Bulgaristan heyeti Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti
Mesut Kocagöz için cezaevi önünde yürüyüşe jandarma engeli Yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, ziyaretin ardından cezaevinden yaklaşık 300 metre uzakta izin verilen alanda açıklamada
Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birileri kendilerince “yerel iktidar”, “merkezî iktidar” diye Türkiye’de ikili bir yapı ihdas etmeye çalışıyor.