BILGIÇ''TEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI


Gündem 8.11.2019 16:24:00 0
BILGIÇ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bilgiç; "İki cihan güneşi sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)'in dünyamızı şereflendirmesinin yıldönümünde bir Mevlid Kandili'ne daha ulaşmanın huzur ve coşkusunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandili'ni en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'in kutlu doğumu alemlere rahmet, tüm insanlığa huzur ve saadet getirmiştir. Onun doğumu ile Mekke'nin ufkunda parlayan Nübüvvet nuru ile kalplerimiz münevver olmuş, onun gelişiyle yitirilen insani duygular yeniden kazanılmıştır. O, tüm insanlık için barış elçisi, tüm canlılara karşı rahmet ve şefkat Peygamberidir. O, Allah'ın insanlık aleminde yarattığı en müstesna şahsiyettir. O, Allaha giden yolda rehberimiz, salat ve selamlarımızla manevi ikliminden soluklandığımız sevgililer sevgilisidir. Yüce Allah (C.C) Kur'an-ı Kerimde 'Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir. O size çok düşkün, Mü'minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir.' buyrulmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin ve Ispartalı hemşehrilerimin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle tebrik eder, cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, aziz milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim."


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü