Baba şiddetine uğrayan genç kız tanıdık çıktı!


Gündem 12.10.2019 12:06:00 0
Baba şiddetine uğrayan genç kız tanıdık çıktı!

19 yaşındaki genç kızın babasından şiddet gördüğü ana ait görüntüler Türkiye'nin gündemine oturmuştu. O olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Son dakika haberine göre babasından 19 yaşındaki Tuğba A. daha önce de metrobüste kendisinden habersiz çekilen bir görüntüsüyle gündeme gelmişti.a

İstanbul'da yaşayan Tuğba A'.nın babasından şiddet gördüğü iddia edilmişti. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerin ardından baba Muzaffer A. tutuklanmıştı.

Olayın ardından görüntülerle ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Bunlardan biri de Tuğba A.'nın annesine şiddet uyguladığı ve babasının ona engel olmak istediği yönündeydi.

Ancak Tuğba A.'nın yakın arkadaşı bu iddianın yalan olduğunu söyledi.

Tuğba'nın şiddet gördüğü videoyu sosyal medyada yayınlayan arkadaşı Melike Köroğlu, Tuğba'nın son durumunu şöyle anlattı:


"Tuğba şu an hiç iyi durumda değil. Konuşmak istemiyor. Sosyal medyada kendisi için yazılan spekülatif şeyleri de öğrenmiş. İnsanlar bir çok şey yazıyorlar. Aslında Tuğba'nın annesine şiddet uyguladığını söylüyorlar. Bunun hiç alakası yok. Şu anda bile o annesinin öz bakımlarını yapmakla meşgul. Babası gözaltına alındıktan sonra üzüldü. 'Nasıldır?', 'Ne yapıyordur ki?' dedi. Ama genel anlamda babasının kendisinden uzak durmasını istiyor ve ondan çok korkuyor. Tuğba'nın babası genel anlamda kız çocuklarını sevmiyormuş. Bu Tuğba özelinde de değil. Mesela Tuğba'nın erkek kardeşiyle arası gayet iyi."

 

İLGİNÇ KIYAFETLİ KIZ

Tuğba A. daha önce de sosyal medyada kendisinden habersiz çekilen bir görüntüsüyle gündeme gelmişti.

Plastik takma kulakları, saç ve makyajıyla metrobüste kendi kendine konuşurken bir sosyal medya kullanıcısı tarafından görüntülenen Tuğba A. "Metrobüsteki ilginç kıyafetli kız" başlığıyla konuşulmuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü