BADEZ KURUYEMİŞ 5 ŞUBESİYLE HİZMETİNİZDE


Sağlık 28.12.2019 23:36:00 0
BADEZ KURUYEMİŞ 5 ŞUBESİYLE HİZMETİNİZDE

​​​​​​​Yılbaşı geliyor. Önce tüketim kuruyemiş sektöründe oluyor. 1949 yılından bu yana faaliyet gösteren, 2003 yılında markalaşan Badez, 5 şubesi ile hizmette.

 

Badez Kuruyumiş Sahiplerinden Samet Şahan, şöyle konuştu:

“Kuruluş yılımız Badez olarak 2003. Ama sektörle alakalı başlangıcımız 1949. Şu an 4. kuşağız. Büyük dedemiz bu işe nohut ile başlamış. 3. Kuşak dedem bu sektörü Isparta’ya getirmiş, çeşitliliği artırmış. 3. Kuşak babam da fabrikaya döndürüyor. 4. Kuşak olarak farkımız tamamen perakendeye döndürdük. Kendi mağazalarımızda kendi ürünlerimizi satıyoruz. Sektörde baya eski bir firmayız.

Daha önce sadece toptan ayağımız vardı. Komple Akdeniz Bölgesi ve Ege Bölgesine hitap ediyorduk. Toptanı kaldırdıktan sonra perakende de Isparta’da kendimizi geliştirdik. Mağazalaşmalarımızı hızlandırdık.

Badez, kurucumuz olan büyük dedemizin lakabı. Burdur bölgesinde bizi Badez olarak bilirler. Badez’in anlamı da patates. O zamanlar patates lüks bir yiyecekmiş. Dedemin annesi oğlunu ‘badezim’ diye severmiş. Biz de oradan esinlenerek Badez ismini koyduk.

Isparta’da şu an 5 mağazamız var. Merkezimiz Toptancılar Sitesi’nde. Mağazalaşma projelerimiz devam ediyor. Bunun için imalatımız yetersiz gelmeye başladı. İmalatımızı büyütüyoruz. Yeni yerimizi yapacağız. Ondan sonra çevre illere yayılacağız. Antalya, Burdur ve Afyon’da mağaza açmayı hedefliyoruz. İmalatta zorlanmaya başladık. Şubeleşmeyi askıya aldık, imalatımızı yenileyeceğiz.”

Alanya’da çevre ve gürültü ihlallerine rekor cezalar Alanya’da 2026 yılıyla birlikte çevreyi kirleten, gürültü yaparak huzuru bozan ve trafik kaynaklı hava kirliliğine neden olanlara uygulanacak idari para cezaları ciddi oranda artırıldı.
Emlak vergisinde yeni dönem: Cadde ve sokak bazlı yüksek artışlar geliyor Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan tebliğle emlak vergisinin uygulanmasına ilişkin önemli düzenlemeler yapıldı. Yeni cadde ve sokaklarda iki kat sınırı uygulanmayacak, 2026’dan itibaren ise artışlar yeniden değerleme o
Isparta’da Futbola Kar Engeli Isparta genelinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle bugün oynanması planlanan U14 ve U16 futbol müsabakaları, olumsuz hava şartları ve saha koşulları gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.
Tarım işçileri için 2026 yevmiye tavsiyesi açıklandı Silifke Tüm Tarım Çalışanları ve Çavuşları Derneği, 2026 yılına ilişkin tarım ve narenciye işçilerinin yevmiye ücretleri ile servis bedellerini kapsayan tavsiye kararlarını kamuoyuyla paylaştı.
Eğirdir’de Feci Kaza: 2 Genç Hayatını Kaybetti Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Kırıntı Köyü’nde otomobilin park halindeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 18 yaşındaki sürücü Baran Duman ile Serik’li Lütfi Can Duran yaşamını yitirirken, bir kişi yaralandı.