BADEZ KURUYEMİŞ 5 ŞUBESİYLE HİZMETİNİZDE


Sağlık 28.12.2019 23:36:00 0
BADEZ KURUYEMİŞ 5 ŞUBESİYLE HİZMETİNİZDE

​​​​​​​Yılbaşı geliyor. Önce tüketim kuruyemiş sektöründe oluyor. 1949 yılından bu yana faaliyet gösteren, 2003 yılında markalaşan Badez, 5 şubesi ile hizmette.

 

Badez Kuruyumiş Sahiplerinden Samet Şahan, şöyle konuştu:

“Kuruluş yılımız Badez olarak 2003. Ama sektörle alakalı başlangıcımız 1949. Şu an 4. kuşağız. Büyük dedemiz bu işe nohut ile başlamış. 3. Kuşak dedem bu sektörü Isparta’ya getirmiş, çeşitliliği artırmış. 3. Kuşak babam da fabrikaya döndürüyor. 4. Kuşak olarak farkımız tamamen perakendeye döndürdük. Kendi mağazalarımızda kendi ürünlerimizi satıyoruz. Sektörde baya eski bir firmayız.

Daha önce sadece toptan ayağımız vardı. Komple Akdeniz Bölgesi ve Ege Bölgesine hitap ediyorduk. Toptanı kaldırdıktan sonra perakende de Isparta’da kendimizi geliştirdik. Mağazalaşmalarımızı hızlandırdık.

Badez, kurucumuz olan büyük dedemizin lakabı. Burdur bölgesinde bizi Badez olarak bilirler. Badez’in anlamı da patates. O zamanlar patates lüks bir yiyecekmiş. Dedemin annesi oğlunu ‘badezim’ diye severmiş. Biz de oradan esinlenerek Badez ismini koyduk.

Isparta’da şu an 5 mağazamız var. Merkezimiz Toptancılar Sitesi’nde. Mağazalaşma projelerimiz devam ediyor. Bunun için imalatımız yetersiz gelmeye başladı. İmalatımızı büyütüyoruz. Yeni yerimizi yapacağız. Ondan sonra çevre illere yayılacağız. Antalya, Burdur ve Afyon’da mağaza açmayı hedefliyoruz. İmalatta zorlanmaya başladık. Şubeleşmeyi askıya aldık, imalatımızı yenileyeceğiz.”

Vergide ölçü kaçtı mı? Gazeteci ve köşe yazarı Samet Memiş, kaleme aldığı son yazısında Maliye Bakanlığı’nın son dönemde uygulamaya koyduğu katı kuralları ve hükümetin vatandaşta tepkiye yol açan ekonomi politikalarını ele aldı.
Zorunlu Trafik Sigortası tarifesinde değişiklik yürürlüğe giriyor Zorunlu trafik sigortasında tarife ve teminatlara ilişkin önemli değişiklikler yapıldı. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK) “Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tar
Safiye Soyman Isparta’da unutulmaz bir geceye imza attı Safiye Soyman, Isparta’da verdiği konserde hem şarkılarıyla hem de Faik Öztürk ile sahnedeki samimi anlarıyla izleyenlere keyif dolu bir gece yaşattı.
Kantinci Esnafının Umudu Okan Fırat Toplu alım, hukuki destek ve dijital oda projeleriyle dikkat çeken Okan Fırat, kantinci esnafı için değişim çağrısı yaptı.
Faruk Daşdöner: “Biz Çalışacağız, Esnafımız Kazanacak” Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, Gülistan Mahallesi’nde belediye tarafından yürütülen pazar yeri düzenleme çalışmaları kapsamında yenilenen Gülistan Taksi Durağı’nda taksici