Bahçeli: "Akli dengesi bozuk bahaneler cinayeti perdelememeli"


Gündem 14.11.2021 13:30:00 0
Bahçeli:

İstanbul Ataşehirde hunharca saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengizin acılı ailesine başsağlığı dileyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, akli dengesi bozuk bahanelerin cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesi gerektiğini vurguladı.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Ataşehir'de samuray kılıcıyla saldırıda hayatını kaybeden Başak Cengiz ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bahçeli, paylaşımında, "Eline aldığı samuray kılıcını masum bir evladımıza hunharca sallayıp katleden cani hepimizin tüylerini diken diken etmiştir. Ne üzücü bir kayıptır ki, Mimar Başak Cengiz kızımız 28 yaşında hayata gözlerini yummuştur. Acı sadece Cengiz ailesinin acısı değil, içinde yetiştikleri camiamızın ve aziz milletimizin de acısıdır. Başak Cengiz kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hem muhterem ailesine hem de camiamıza baş sağlığı temennilerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını ısraren beklediğini belirterek, bunun takipçisi olacağımın altını çizdi. Bahçeli, akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesi gerektiğini kaydetti.


Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat! Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma
Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı
'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti 'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti
Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki! Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki!