Bahçeli'den flaş koronavirüs açıklaması: Hükümet görevinin başındadır


Gündem 17.03.2020 14:56:00 0
Bahçeli

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

Hükümet görevinin başındadır, gerekli bütün önlemleri sırasıyla almaktadır. 105 yıl önce düşmanı def ettik, bugün de virüsü inşallah bertaraf edeceğiz.

Korona musibetini aklın, bilimin ve duanın gücüyle yeneceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Geçmişte daha müşkül anlarda bile yeise ve yılgınlığa kapılmayan Türk milletinin bu virüs kuşatmasını da yaracağına inanıyorum.

Bu süreçte karamsarlık aşılayanlara, kötümserlik yayanlara, provokasyonlara yeltenenlere, fırsatçılık, stokçuluk ve karaborsacılık yapanlara azami derecede dikkat ve uyanıklık mühim bir sorumluluktur.

Mikrobun kırılması için Sağlık Bakanlığı'nın tavsiye ve tembihlerine aynen riayet etmek insan ve toplum sağlığı açısından mecburiyettir.

DSİ 18. Bölge Müdürlüğü İşçi Alımı Tarihini Açıkladı Isparta ve çevre illeri kapsayan Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürlüğü, merakla beklenen sürekli işçi alımı sürecinde kritik aşamaya gelindiğini duyurdu.
Burdur konuşması nedeniyle Özgür Özel hakkında Re’sen soruşturma CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, Burdur’daki mitingde yaptığı konuşmada yargı mensuplarını hedef aldığı iddiasıyla “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçlamasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından
Antalya – Konya yolu için KGM'den açıklama:Göl sahası içinden geçmemektedir Antalya ile Konya arasındaki ulaşımı sağlayan Antalya–Derebucak–Beyşehir Yolu ile ilgili Kara Yolları Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı.
CHP’nin “Millet iradesine sahip çıkıyor” Mitingi Burdur’da CHP'liler Burdur’da tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nun mesajının okunmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşmasını dinledi.
Antalya Serik’te trafik kazası: 2 kişi... Antalya – Alanya D400 karayolu Gedik Kavşağı’nda sabah saat 09.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.