Bahçeli: "Şehidimizin bacısına küfretmek soysuzluk, şerefsizliktir"


Gündem 9.11.2021 12:00:00 0
Bahçeli:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Partili Lütfü Türkkan ile ilgili "Bir şehidimizin bacısına küfür etmek soysuzluktur, şerefsizliktir, düşman dilidir" dedi. Terör konusuna da değinen Bahçeli, "Kimin eli kimin cebinde belli değildir" yorumunda bulundu.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Atatürk'ü vefatının 83. yılını saygıyla, minnetle, rahmetle anarak başladığı konuşmasında, Türk milleti, hiçbir güce eğilmeyeceğini, vatan evlatlarının özündeki cevheri ortaya çıkartarak, şer odaklarının heveslerini kursaklarında bırakılacağının sözünü verdi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın, şehit yakınına küfür etmesi konusuna da değinen Bahçeli, "Bir şehidimizin bacısına küfür etmek soysuzluktur, şerefsizliktir, düşman dilidir" yorumunu yaptı. Edepsizlik, ahlaksızlık, kansızlık olarak nitelendiren Bahçeli, "İçinde insan sevgisi, şehit saygısı, millete bağımlılık ve ilahi adalet olan hepimizin yüreğini dağlamıştır. Burası Kürdistandır diyen bölücüye 'tık' yok ama, şehidin bacısına ağza alınmayacak küfürler vardır. İP Başkanı yaptığını bulacak, ettiğini çekecektir. Bu hayatın şaşmaz bir kuralıdır. Allah’tan niyazım ne yaptılarsa aynısıyla karşılaşmalarıdır" diye konuştu.

Son zamanlarda, PKK/YPG terör örgütüyle Esad yönetimi arasında diyalogların arttığının görüldüğünü ifade eden Devlet Bahçeli, "Tel Rıfat başta olmak üzere, sınırlarımıza mücavir bölgelerde teröristler Rus yapımı mayınlar döşeyerek mevzi almaktadır. ABD Başkanı da, Aralık ayında düzenlenecek sözde demokrasi zirvesine ülkemizi davet etmeyerek kendi çapında mesajlar vermekle uğraşmaktadır. Ne var ki akacak kanı damarda tutmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

"KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL"

Tezkere kararının açık hükmün sabit olduğunu kaydeden Bahçeli, "Gerekirse Kandil’e Türk bayrağı dikilmeli, gerekirse bir şafak vakti hainler saklandıkları bütün inlerde basılmalıdır. Artık bu işin başka çaresi kalmamıştır. MHP'nin ve Cumhur İttifakı’nın buna sessiz kalması söz konusu bile değildir. Teröre omuz, bölücülüğe onay veren zillet ittifakının amaçları, millet kavramını tartışmaya açmak ve mensubiyet üzerinde kuşku uyandırmaktır. Onlar göz boyamak için durmasınlar dedikodu yapsınlar, ancak millet baştan ayağa bunları zifte bulayacaktır. Türkiye’nin çevresinde her taşın altında farklı bir hesap yatmaktadır. Kimin eli kimin cebinde belli değildir" diye konuştu.

 

https://twitter.com/MHP_Bilgi/status/1457975847873388545

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı