Bahçeli: Sosyal medya denetime alınmalı


Gündem 2.09.2022 02:00:00 0
Bahçeli: Sosyal medya denetime alınmalı

Sosyal medyanın denetim altına alınmasnın hayat memat konusu olduğunu söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sosyal medya düzenlemesi kanunlaştırılmalıdır" dedi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı ardından basın açıklaması yaptı.

Bahçeli, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandıklarını belirterek, FETÖ yöntemleriyle 2023 seçimlerini lekelemeye azmetmenin karanlık bir teşebbüs olduğunu söyledi. 

SOSYAL MEDYA DENETİMİ ŞARTTIR

Sosyal medyanın mutlak suretle denetim altına alınması gerektiğini kaydeden Bahçeli, "Son gelişmeler göstermiştir ki sosyal medyanın denetim altına alınması şarttır. İnsanların özel hayatlarının siyaset malzemesi yapılması vahim bir ahlaksızlıktır. Siyaset hizmet değil hizip üretirse altından kalkması çok zordur. Şayet bir suç varsa üstelik suçlu tespit edilmişse bununla ilgili ne yapılacağı yürürlükteki mevzuat hükümlerince açıktır. Yargısız infazların demokrasi ve hukuk ilkeleriyle bağdaşmadığı ortadadır. Sosyal medya ifşalarının peşine düşüp rant ve ikbal devşirmeye heveslenen muhalefet partilerinin acizliği fırsatçılığı artık örtülemeyecek kadar ileri noktadadır. Toplumsal huzurumuzun yanında birlik ve güvenliğimiz sosyal medyanın dipsiz kuyularında tahrip edilemeyecektir" diye konuştu.

 

Ege ve Doğu Akdenizde görev uçuşu yapan Türk jetlerine, Yunanistana ait S-300 hava savunma sistemi tarafından radar kilidi atılmasına yönelik de konuşan Bahçeli, bu tacizin karşılıksız kalmamasız gerektiğini söyledi.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...