BAKA Yönetim Kurulu Antalya'da Toplandı


Gündem 30.06.2020 01:27:00 0
BAKA Yönetim Kurulu Antalya

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Antalya İlinde gerçekleşen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) Haziran ayı olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Toplantı öncesi görevine yeni başlayan Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret eden Vali Arslantaş, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin ardından  Antalya Valiliği Toplantı Salonunda yapılan BAKA Yönetim Kurulu toplantısına geçildi.

Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı'nın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin katıldı. Toplantıda BAKA Genel Sereteri Volkan Güler hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan BAKA Dönem Başkanı Antalya Valisi Sayın Ersin Yazıcı  "22 Haziran itibariyle Antalya Valisi olarak göreve başladım. Sayın Burdur Valimiz de göreve yeni başladılar. Dolayısıyla Batı Akdeniz Kalkınma Ajansındaki görevimiz başlamış oldu. Dönem Başkanlığı Antalya Valiliğinde olduğu için ben de 25 Temmuz’a kadar bu görevi ifa edeceğim. Bu süreçte Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı birçok projeye imza atmış. İnşallah bizde aynı şekilde bölgeye, Antalya’mıza, Isparta’ya, Burdur’a aynı güzellikte hizmet etmeye, arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz.

Öncelikle devam eden projelerin bitirilmesi, yeni alanlarda da bakanlığımızın yönlendirmesiyle sektörlerimizin desteklenmesine devam edeceğiz. Antalya’mıza da Burdur’a da Isparta’ya da hayırlı olsun diyorum" dedi. 

Basına kapalı olarak devam eden bölümde ise gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey’in çehresi değişiyor Karacabey’in çehresi değişiyor
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği