BAKA Yönetim Kurulu Burdur’da Toplantı


Gündem 10.09.2020 01:06:00 0
BAKA Yönetim Kurulu Burdur’da Toplantı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Eylül ayı olağan toplantısı Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş başkanlığında yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otelde düzenlenen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar katıldı. Toplantıda Baka Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA personeli hazır bulundu. 

Toplantının başında basın mensuplarına açıklama yapan Vali Arslantaş, “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulunun Eylül ayı toplantısını yapıyoruz. Bu aynı zamanda 132. Ajans toplantımız oluyor.

Projelerimizle Salda Gölü, Patara Antik Kenti, Kızıldağ Milli Parkı gibi bölgemizin tarihi, turistik, doğal güzelliklerinin turizme kazandırılması amaçlanırken bir yandan mesleki eğitimin arttırılması, niteliğinin iyileştirilmesi, istihtam oluşturulması gibi sosyal amaçlarda taşıyor. 

Bugün uygulama süreci devam eden projelerimizin faydalınıcalarının pandemi süreci dolayısıyla süre uzatımı taleplerini görüşeceğiz. Yine güdümlü projelerimiz var, onları görüşeceğiz. 2021 yılı çalışma programı ve bütçesini görüşmüş olacağız. 

Yönetim Kurulu Toplantımızın ve alacağımız karalarımızın üç ilimize ve ülkemizede hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

Basına kapalı olarak devam eden toplantı, gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla sona erdi.

Korkuteli’nde 2026 ÇKS Başvurularında Son Hafta Antalya Korkuteli’nde 2026 ÇKS Başvurularında Son Günler: Çiftçilere “Mağduriyet Yaşamayın” Uyarısı
Isparta’da Sahte Polis Dolandırıcılığı: 3 Şüpheli Tutuklandı Isparta’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların hedefi olan iki vatandaş, toplam 1.962.000 TL ve ayrıca 70.472 dolar değerinde paralarını kaptırdı. Olayın ardından yürütülen çalışmalar sonucu şüpheliler yakalandı.
Eğirdir gölü için acil değerlendirme toplantısı Eğirdir Gölü’nde Kritik Toplantı: Vali Erin’den “Sürdürülebilirlik” Vurgusu
Faruk Daşdöner, SÜDER’i Ağırladı: Esnafın Geleceği Konuşuldu SÜDER yönetimi, Halk Otobüsleri Başkanı ve Isparta Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner’i ziyaret ederek hemşehrilerin esnaf camiasıyla bağlarının güçlendirilmesi ve esnafın beklentileri üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulu
Isparta’da hunharca cinayet: Fail(ler) peşinde 39 yaşındaki Ferdi Özdemir’in başını bulmak için jandarma komando ve kadavra köpekleriyle kapsamlı arama yapıyor. Vali Erin: “Bu cinayet aydınlatılıncaya kadar bize uyku haram.”