BAKA Yönetim Kurulu MAKÜ’de toplandı


Gündem 20.12.2019 19:59:00 0
BAKA Yönetim Kurulu MAKÜ’de toplandı

BAKA Yönetim Kurulu MAKÜ’de toplandı

 

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, 2019’un son olağan toplantısı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi(MAKÜ) Kampüsü’ndeki Lavanta Tepesi Otel’de gerçekleştirildi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığındaki BAKA Yönetim Kurulu’nun toplantısına; Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ile BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler katıldı.

BAKA Yönetim Kurulu’nun Aralık ayı olağan toplantısı, MAKÜ’nün Spor Kompleksi Projesi’nin bileşeni olarak Spor Toto imkanları ile tamamladığı Lavanta Tepesi Otel’de gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ile akademisyenler, BAKA Yönetim Kurulu üyelerine oteli gezdirip Spor Kompleksi Projesi ile ilgili bilgiler verdi. Bilgilendirme inceleme gezisinin ardından Yönetim Kurulu toplantısı, BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Münir Karaloğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.

Vali Karaloğlu, “Aralık ayı olağan toplantımızı yapmak üzere Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizin bu güzel Lavanta Tepesi Oteli’nde toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Ev sahipliği yapan Sayın Valimize Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ‘Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Turizm Altyapısının Geliştirilmesi’  alt başlıklarında 2019 Yılı Teklif çağrısına çıkmıştık. Geçen toplantıda 33 projeye 20 milyon TL destek vermiştik. Tabi projelerin eş sermayeleriyle beraber 28 milyonluk bir proje desteği anlamına geliyor. İnşallah bölgemizde 33 projeyle yaklaşık 30 milyon TL’lik yatırım gerçekleşmiş olacak. Değerli arkadaşlar bugünkü en önemli konumuz, 2020’nin Çalışma Programı ve Çalışma Programına göre 2020’nin Bütçesini görüşüp nihai kararı vereceğiz. Onun dışında içişlerimizi ilgilendiren personel konularımız ve diğer ajansla ilgili konular var. Alacağımız kararların bölge illerimize ve bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

BAKA Yönetim Kurulu Aralık ayı olağan toplantısı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı
Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde? Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde?
Göz torbalarını artık taşımayın Göz torbalarını artık taşımayın
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi