BAKA Yönetim Kurulu MAKÜ’de toplandı


Gündem 20.12.2019 19:59:00 0
BAKA Yönetim Kurulu MAKÜ’de toplandı

BAKA Yönetim Kurulu MAKÜ’de toplandı

 

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, 2019’un son olağan toplantısı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi(MAKÜ) Kampüsü’ndeki Lavanta Tepesi Otel’de gerçekleştirildi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığındaki BAKA Yönetim Kurulu’nun toplantısına; Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ile BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler katıldı.

BAKA Yönetim Kurulu’nun Aralık ayı olağan toplantısı, MAKÜ’nün Spor Kompleksi Projesi’nin bileşeni olarak Spor Toto imkanları ile tamamladığı Lavanta Tepesi Otel’de gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ile akademisyenler, BAKA Yönetim Kurulu üyelerine oteli gezdirip Spor Kompleksi Projesi ile ilgili bilgiler verdi. Bilgilendirme inceleme gezisinin ardından Yönetim Kurulu toplantısı, BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Münir Karaloğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.

Vali Karaloğlu, “Aralık ayı olağan toplantımızı yapmak üzere Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizin bu güzel Lavanta Tepesi Oteli’nde toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Ev sahipliği yapan Sayın Valimize Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ‘Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Turizm Altyapısının Geliştirilmesi’  alt başlıklarında 2019 Yılı Teklif çağrısına çıkmıştık. Geçen toplantıda 33 projeye 20 milyon TL destek vermiştik. Tabi projelerin eş sermayeleriyle beraber 28 milyonluk bir proje desteği anlamına geliyor. İnşallah bölgemizde 33 projeyle yaklaşık 30 milyon TL’lik yatırım gerçekleşmiş olacak. Değerli arkadaşlar bugünkü en önemli konumuz, 2020’nin Çalışma Programı ve Çalışma Programına göre 2020’nin Bütçesini görüşüp nihai kararı vereceğiz. Onun dışında içişlerimizi ilgilendiren personel konularımız ve diğer ajansla ilgili konular var. Alacağımız kararların bölge illerimize ve bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

BAKA Yönetim Kurulu Aralık ayı olağan toplantısı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı
Türel’den Böcek’e: “Geçmişinle Çelişiyorsun” Menderes Türel, Muhittin Böcek’in geçmiş açıklamaları ile mahkeme ifadeleri arasında çelişki olduğunu savunarak, “Açıklanamaz servet yalanla gizlenemez” dedi.
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede: Binlerce personel sahada Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
AK Parti Antalya’da Bayramlaşma Programına Yoğun İlgi AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında Ali Çetin ev sahipliğinde partililer buluştu; Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Nuri Ersoy aracılığıyla telefonla katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı