Bakan Akar, Polonyadaki mevkidaşıyla görüştü


Gündem 15.10.2021 16:00:00 0
Bakan Akar, Polonyadaki mevkidaşıyla görüştü

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak’ın resmi davetlisi olarak geldiği başkent Varşova’da ilk olarak Marshall Pilsudski Meydanı’ndaki Meçhul Asker Anıtı’nı ziyaret etti.

ANKARA (İGFA) - Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Polonya'nın başkenti Varşova'da temaslarını sürdürüyor. Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak’ın resmî davetlisi olarak geldiği başkentte ilk olarak Marshall Pilsudski Meydanı’ndaki Meçhul Asker Anıtı’na "Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanı” yazılı çelenk bırakan Bakan Akar, saygı duruşu sonrasında Anıt Özel Defteri’ni imzaladı.

Bakan Akar, buradaki tören sonrasında geçtiği Polonya Savunma Bakanlığı'nda Bakan Blaszczak tarafından karşılanan Bakan Akar, tören kıtasını Lehçe “merhaba asker” diyerek selamladı. Resmi geçidin ardından sona eren tören sonunda Bakanlar Akar ve Blaszczak önce baş başa görüştü. İkili daha sonra heyetlerarası görüşmelere başkanlık etti.


Geleceğin yazarları Mardin’i keşfediyor Geleceğin yazarları Mardin’i keşfediyor
Edirne'de 7 terörist yakalandı! Edirne'de 7 terörist yakalandı!
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Bakanlık ve ile Büyükşehir Belediyesi’nden Erciyes’te ağaçlandırma töreni Bakanlık ve ile Büyükşehir Belediyesi’nden Erciyes’te ağaçlandırma töreni
BUÜ’de Kariyer Fuarı hazırlıkları sürüyor BUÜ’de Kariyer Fuarı hazırlıkları sürüyor