Gündem

Gündem Haberleri

Bakan Kasapoğlu:


Gündem 6.07.2022 01:30:00 0
Bakan Kasapoğlu:

Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda kadınlarda, Deniz Ertan ve Victoria Zeynep Güneş altın madalya, erkeklerde ise Berkay Ömer Öğretir altın madalya, Emre Sakcı ise gümüş madalya kazandı. Bakan Kasapoğlu, "Rekorda bizim, altında bizim, gümüş de" diyerek sporcuları tebrik etti.

ANKARA (İGFA) - Türkiye Yüzme Milli Takımından Viktoria Zeynep Güneş, Akdeniz Oyunları kadınlar 200 metre kurbağalamada altın madalya kazandı.

Cezayirin Oran kentinde gerçekleştirilen 19uncu Akdeniz Oyunlarında Güneş, finalde 2:26.48lik derece elde ederek altın madalyaya uzandı. Güneş, 100 metrede de final yüzmüş ve bronz madalya almıştı.

Yüzme erkekler 100 metre kurbağalamada altın madalya da Türkiyeye gitti.  Milli yüzücü Deniz Ertan da, 4.08.04 derecesiyle altın madalya kazandı.

Oyunlar rekoru kıran Berkay Öğretiri ile birlikte Emre Sakcıda gümüş madalya kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, yüzmede tarihi bir gün olduğunu belirterek, "Rekorda bizim, altında bizim, gümüş de!" diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bakan Kasapoğlu, sporcuların kaydettiği başarılarla ilgili ayrı ayrı paylaşımlarda bulunurken, sporcuları gönülden tebrik etti.

 

https://twitter.com/kasapoglu/status/1544386739485265924


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı