Bakan Kasapoğlu, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akademik Yıl Açılışına katıldı


Eğitim 13.11.2019 20:56:00 0
Bakan Kasapoğlu, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akademik Yıl Açılışına katıldı

2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni, Gençlik ve Spor Bakanı DR. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımları ile bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi.

Akademik Yıl Açılışı Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. DR. İbrahim Diler’in konuşmaları ile başladı. 

Rektör Diler konuşmasında; ’’Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kurucu rektörü olarak göreve başladığımız 6 Eylül 2018 tarihinden bugüne kadar geçen 14 aylık sürede eğitim ve öğretim hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürebilmek, kurumsal altyapımızı oluşturmak, mekânsal sıkıntılarımızı gidermek yolunda önemli çalışmalar gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Hükümetimizin, sayın Vekillerimizin, devlet büyüklerimizin yoğun destekleri ile üniversitemize tahsis edilen mekanlarda iyileştirme çalışmalarının yanı sıra özellikle idari yapılanmanın tamamlanması, kurumsal kimliğin oluşturulması, eğitim kalitesinin arttırılması yönünde çalışmalara ağırlık verdik.’’ dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu; ‘’ Akademik bir kurumun çatısı altındayız, bu bize önemli bir misyon ve sorumluluk yüklüyor. Ben inanıyorum ki bu yeni üniversite yarınlara Türkiye’nin kutlu mücadelesinde büyük katkılar sağlayacak. Üniversitemizin yarınlara olan bu kutlu yürüyüşünde bu Akademik Yıl açılışı vesilesi ile bir arada olmaktan ayrı bir heyecan duyuyorum. Rektörümüzün de ifade ettiği gibi, üniversitemizin, öğrencilerimizin ve hocalarımızın bu çalışmalarında gerek ülkemize gerek insanlığa bundan sonraki süreçte verecekleri katkılarda bizim de bakanlık olarak çalışma arkadaşlarımla birlikte sağlayacağımız katkılar bizlere de ayrı bir mutluluk, heyecan verecek. Bunu da el birliği ile inşallah yarınlara bu üniversitenin güçlü yürümesi için hep birlikte sağlayacağız.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi içerisinde ‘uygulamalı’ ifadesi var. Bu uygulama ifadesi aslında önemli bir ifade. Çünkü, sadece teori değil üretimi vurgulayan bir ifade. Ve ben bu ifadenin, sizleri yarınların yöneticileri, yarınların profesyonelleri olarak daha güçlü, daha donanımlı olmanıza önemli bir katkı sağlayacağı inancındayım.’’ dedi.

Bakan Kasapoğlu’na Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. DR. İbrahim Diler tarafında çiçek ve hediye takdim edildi. Program sonunda Bakan Kasapoğlu çeşitli topluluklardan katılan öğrenciler ile fotoğraf çekildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü