Bakan Kasapoğlu: "Mardinden yeni Aziz Sancarlar çıkaracağız"

Gençlik ve spor yatırımları için Mardine gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlik merkezi ve yüzme havuzu olmayan kent merkezi ve ilçenin kalmayacağını müjdeledi.


Gündem 13.02.2021 16:00:00 0
Bakan Kasapoğlu:

MARDİN (İGFA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mardinde Gençlik ve Spor Yatırımları Protokolü imza töreninde konuştu. Mardin’de 1 milyon 300 bin öğrencimizin yeteneğini keşfetmek istediklerini söyleyen Bakan Kasapoğlu, gençlik merkezi olmayan ilçenin kalmayacağını kaydetti. Merkezlerin yıl sonunda hepsinin tamamlanacağını belirten Kasapoğlu, "Bir de havuzlarımız var. Biliyorsunuz bakanlık olarak en önemli verdiğimiz havuzlardır. Yüzme bilmeyen kimse kalmasın. 2021 yılında bu projeleri bitireceğiz. Özellikle Mardin’de Bu tesislere herkesi davet ediyoruz. Bizler sizler için en güzel şekilde kullanmanız için yapıyoruz. Bizim Tesislerimiz 7/24 halkımızın erişimine açacağız. Tesislerimiz gece gündüz halkımız açık olacaktır. Bizim yeni hizmet anlayışımız vardır. Sizler bu noktada sporun gelişmesi için en büyük katkıyı sağlıyorsunuz” diye konuştu.

"KÖYLERE SEMT SAHALARI YAPACAĞIZ"

 Köylere futbolu, basketbolu, voleybol sporun her branşını geliştirmek istediklerini vurgulayan Bakan Kasapoğlu konuşmasında şu konulara dikkati çekti.

"Kent sahalarını yaygınlaşmak istiyoruz. 8-10 köyün birlikte kullanacağı semt sahaları sizlere kazandırmamın heyecanını yaşıyoruz. Yetenekleri keşfetmek istiyoruz. Özellikle gençlerimizin yeteneklerini keşfetmek istiyoruz. 1 milyon 300 bin öğrencimizin yeteneğini keşfetmek istiyoruz. Mardin’de yeni Aziz Sancarların yetişmesi çok önemlidir.  AK Parti eser siyaseti tercih eden bir partidir. Birileri sürekli bir şeylere karşı çıkıyor. Birileri sürekli başka şeylerle meşgul olacaklar. Ortamı dağıtacaklar iftira atacaklar. Ama biz her zaman olduğu gibi gerçekleri onların yüzüne söyleyeceğiz.  Bu kardeşlik tablosunu hiç kimse engellemeyecek. Gençlerimizle olan birlikteliği hiç kimse engellemeyecek bozamayacak. Gençlerimizle olan birlikteliğimiz devam ettireceğiz. Gençlerimizle aramızı bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz”.



Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK Trendyol Süper Lig’in 27. hafta açılış maçı İstanbul’da oynanacak.
Süper Lig’de 27. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamayla, Süper Lig’in 27. haftasında görev yapacak hakemler duyuruldu.
Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve