Bakan Kasapoğlu: "Mardinden yeni Aziz Sancarlar çıkaracağız"

Gençlik ve spor yatırımları için Mardine gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlik merkezi ve yüzme havuzu olmayan kent merkezi ve ilçenin kalmayacağını müjdeledi.


Gündem 13.02.2021 16:00:00 0
Bakan Kasapoğlu:

MARDİN (İGFA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mardinde Gençlik ve Spor Yatırımları Protokolü imza töreninde konuştu. Mardin’de 1 milyon 300 bin öğrencimizin yeteneğini keşfetmek istediklerini söyleyen Bakan Kasapoğlu, gençlik merkezi olmayan ilçenin kalmayacağını kaydetti. Merkezlerin yıl sonunda hepsinin tamamlanacağını belirten Kasapoğlu, "Bir de havuzlarımız var. Biliyorsunuz bakanlık olarak en önemli verdiğimiz havuzlardır. Yüzme bilmeyen kimse kalmasın. 2021 yılında bu projeleri bitireceğiz. Özellikle Mardin’de Bu tesislere herkesi davet ediyoruz. Bizler sizler için en güzel şekilde kullanmanız için yapıyoruz. Bizim Tesislerimiz 7/24 halkımızın erişimine açacağız. Tesislerimiz gece gündüz halkımız açık olacaktır. Bizim yeni hizmet anlayışımız vardır. Sizler bu noktada sporun gelişmesi için en büyük katkıyı sağlıyorsunuz” diye konuştu.

"KÖYLERE SEMT SAHALARI YAPACAĞIZ"

 Köylere futbolu, basketbolu, voleybol sporun her branşını geliştirmek istediklerini vurgulayan Bakan Kasapoğlu konuşmasında şu konulara dikkati çekti.

"Kent sahalarını yaygınlaşmak istiyoruz. 8-10 köyün birlikte kullanacağı semt sahaları sizlere kazandırmamın heyecanını yaşıyoruz. Yetenekleri keşfetmek istiyoruz. Özellikle gençlerimizin yeteneklerini keşfetmek istiyoruz. 1 milyon 300 bin öğrencimizin yeteneğini keşfetmek istiyoruz. Mardin’de yeni Aziz Sancarların yetişmesi çok önemlidir.  AK Parti eser siyaseti tercih eden bir partidir. Birileri sürekli bir şeylere karşı çıkıyor. Birileri sürekli başka şeylerle meşgul olacaklar. Ortamı dağıtacaklar iftira atacaklar. Ama biz her zaman olduğu gibi gerçekleri onların yüzüne söyleyeceğiz.  Bu kardeşlik tablosunu hiç kimse engellemeyecek. Gençlerimizle olan birlikteliği hiç kimse engellemeyecek bozamayacak. Gençlerimizle olan birlikteliğimiz devam ettireceğiz. Gençlerimizle aramızı bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz”.



TİMBİR 2025 faaliyet raporu yayınlandı: Dijital medyanın güçlü yılında rekor başarılar Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2025 yılına dair kapsamlı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.
Antalya'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Antalya Körfezi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
Manavgat soruşturmasında 36 yeni gözaltı Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 36 şüpheli gözaltına alındı.
Bilal Özel: Üreticinin yükü hafifledi Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel: “Oluşacak maliyet avantajı gecikmeden iç piyasaya yansıtılmalı. Kararın gübre fiyatlarında yaklaşık %6,5 düşüş sağlaması bekleniyor.
Antalya’da 10 çocuk yeni ailesine kavuştu Antalya’da Sevgi Evleri’nde kalan ve uyum süreçlerini tamamlayan 10 çocuk, düzenlenen programla koruyucu ailelerinin yanına yerleştirildi. Yıllardır çocuk sahibi olmayı bekleyen aileler ise yeni evlatlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.