Bakan Kasapoğlundan Denizliye tam not

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolanı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı spor yatırımlarından övgüyle bahseden Bakan Kasapoğlu, Başkan Zolana başarılar diledi.


Gündem 16.02.2021 11:00:00 0
Bakan Kasapoğlundan Denizliye tam not

DENİZLİ (İGFA) - Denizliye bir dizi program ve ziyaret için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolanı ziyaret etti. Ziyarete, Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Bakan Kasapoğluna Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığında sergilenen Yatağan Palası, Denizli Sancağı ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserler ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda üretilen el emeği göz nuru eserleri tanıttı. Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler Denizli Sancağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bakan Kasapoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Denizlimiz için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam ediyoruz" diyen Başkan Zolan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, sizlerinde desteği ve katkısıyla şehrimizin bir spor şehri olması adına gayret ediyoruz" diyerek, Büyükşehirin sürdürdüğü gençlik ve spor yatırımlarını da anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesinin spor yatırımlarından övgüyle bahseden Bakan Kasapoğlu, özellikle yüzme sporuna yapılan yatırımları takdirle karşılayarak, Başkan Zolana teşekkür etti. Ziyarette Bakan Kasapoğlu’na günün anısına Denizli’de cam ustaları tarafından yapılan Gülçehre isimli dekoratif ibrik armağan edildi.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı