Bakan Koca: 85 yaşında bir kadın vatandaşımız coronavirüsten hayatını kaybetti


Gündem 20.03.2020 00:15:00 0
Bakan Koca: 85 yaşında bir kadın vatandaşımız coronavirüsten hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü (koronavirüs) ile ilgili son dakika gelişmelerini Twitter'dan açıkladı. Koca, "Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız" dedi

Son dakika haberler... Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta COVID-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız" dedi.

Antalya–Isparta Hattında Bitmeyen Çile Dereboğazı Yolu, ertelenen her adımda yeni bir kazayla hatırlanan, çözümü geciken bir insan hayatı meselesi olarak öncelik bekliyor.
Alanya Saray Mahallesi’nde Alacak Kavgası Kanlı Bitti Alanya’da iki grup arasında para anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaralı şüpheliler tedavilerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Konyaaltı ve Muratpaşa belediyelerine soruşturma izni Antalya’da CHP’li belediyelere yönelik soruşturma izinleri ve hazırlanan iddianameler kent gündemini sarstı. Gazeteci Ali Tongülüs, soruşturmaların perde arkasını ve belediyelerdeki sorumluluk tartışmalarını gündeme taşıdı.
Belediye’den dev proje Isparta Belediyesi, Salı günleri kurulan pazar nedeniyle yaşanan trafik sorununa neşter vuruyor. Belediye, Fevzipaşa İlkokulu’nun bulunduğu alanı Milli Eğitim Bakanlığından devralarak altına otopark, üzerine yürüyen merdivenli kap
Isparta ekonomisi için ortak akıl buluşması Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’u ağırladı.