Bakan Koca: 85 yaşında bir kadın vatandaşımız coronavirüsten hayatını kaybetti


Gündem 20.03.2020 00:15:00 0
Bakan Koca: 85 yaşında bir kadın vatandaşımız coronavirüsten hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü (koronavirüs) ile ilgili son dakika gelişmelerini Twitter'dan açıkladı. Koca, "Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız" dedi

Son dakika haberler... Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta COVID-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız" dedi.

Keçiborlu’da Karla mücadele seferberliği: Ekipler 7/24 sahada Keçiborlu’da kar yağışının ardından belediye ekipleri yol temizleme çalışmalarını hızla başlatırken, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak (Koca Yusuf) vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerin 7/24 sahada görev yaptığını vurgula
Kar manzarası trafiği kilitledi: Kirazlıdere yolunda uzun araç kuyrukları Isparta’da akşam saatlerinde kar manzarasını görmek isteyen vatandaşların yoğun ilgisi Kirazlıdere yolunda uzun araç kuyruklarına neden olurken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi.
Sekmen’den STK’lara destek mesajı Antalya’da Ormana Gençlik Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısına katılan İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, dayanışma ve birlik mesajları verdi.
Vali Erin’den Bladeco’ya yatırım ziyareti Isparta Valisi Abdullah Erin, güneş paneli ve hızlı şarj istasyonu üretimi yapan Bladeco firmasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar ve üretilen ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Serik’te zirai don nöbeti Serik’te gece sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle üreticiler, seralarda soba yakarak ürünlerini don tehlikesine karşı sabaha kadar korumaya çalıştı.