Bakan Koca: 85 yaşında bir kadın vatandaşımız coronavirüsten hayatını kaybetti


Gündem 20.03.2020 00:15:00 0
Bakan Koca: 85 yaşında bir kadın vatandaşımız coronavirüsten hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü (koronavirüs) ile ilgili son dakika gelişmelerini Twitter'dan açıkladı. Koca, "Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız" dedi

Son dakika haberler... Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta COVID-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız" dedi.

Haksız fiyat artışlarına karşı sıkı denetim uyarısı 2026 yılı için net 28.075 TL olarak açıklanan asgari ücretin ardından, Ticaret Bakanlığı haksız fiyat artışlarına karşı sert bir açıklamada bulundu.
Zindan Mağarası Kapılarını Kış Sezonu İçin Kapattı Aksu Kaymakamlığı’ndan "Hava Koşulları" Nedeniyle Kapatma Kararı
Galerici esnafıyla ortak akıl buluşması Faruk Daşdöner, Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sektörün sorunları ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Batı Akdeniz ihracatının yıldızları ödüllerini aldı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği “İhracatın Yıldızları” töreninde, Antalya, Burdur ve Isparta’dan en fazla ihracat yapan 61 firma, 25 farklı kategoride ödüllendirildi.
Türkiye’nin ham çelik üretimi arttı Küresel ham çelik üretimi kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 azalarak 140,1 milyon tona gerilerken, Türkiye’nin ham çelik üretimi yüzde 10 artışla 3,3 milyon tona yükseldi.