Bakan Koca: 85 yaşında bir kadın vatandaşımız coronavirüsten hayatını kaybetti


Gündem 20.03.2020 00:15:00 0
Bakan Koca: 85 yaşında bir kadın vatandaşımız coronavirüsten hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü (koronavirüs) ile ilgili son dakika gelişmelerini Twitter'dan açıkladı. Koca, "Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız" dedi

Son dakika haberler... Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta COVID-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız" dedi.

Gülistan kapalı pazarı açılışına davet Isparta Belediyesi tarafından Gülistan Mahallesi’ne yapılan kapalı pazar alanının açılışı 7 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen açılışa tüm vatandaşları davet etti.
Antalya’da esnaf odaları seçimleri gerildi: Bürokrasi iddiaları gündemde AESOB’a bağlı esnaf odalarında süren seçimler, muhalif adaylara yönelik baskı iddialarıyla gölgelenirken, bürokrasinin sürece müdahil olduğu öne sürüldü.
Türel’in tepkisi haberleri sildirdi Menderes Türel’in sosyal medyadan yaptığı sert açıklamanın ardından, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran’ın iddialarını haberleştiren bazı internet sitelerinin içerikleri yayından kaldırması dikkat çekti.
Kepez’de çevre kirliliğine sıfır tolerans Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Birimi ekipleri, 2025 yılında ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimler sonucunda çevre kirliğine neden olan kişi ve işletmelere ait 98 araç plakasına toplam 3 milyon 12 bi
Tarım ihracatı Antalya’yı taşıdı Antalya’nın ocak ayı ihracatı yüzde 6,2 artarak 190,3 milyon dolara ulaştı. Toplam ihracatın yüzde 67’sini tarım ve tarıma dayalı ürünler oluşturdu.