Bakan Koca: 85 yaşında bir kadın vatandaşımız coronavirüsten hayatını kaybetti


Gündem 20.03.2020 00:15:00 0
Bakan Koca: 85 yaşında bir kadın vatandaşımız coronavirüsten hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü (koronavirüs) ile ilgili son dakika gelişmelerini Twitter'dan açıkladı. Koca, "Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız" dedi

Son dakika haberler... Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta COVID-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız" dedi.

Akın Gazetesi’nin 56. Yılına Gazetecilerden Anlamlı Ziyaret Eğirdir’de yayın hayatını sürdüren Akın Gazetesi’nin 56. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla TİMBİR Akdeniz Bölge Başkanı Samet Memiş ile Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve beraberindeki gazeteciler, gazeteyi ziyaret e
TİMBİR Şam temsilciliği açıldı! ülke sayısı 26’ya yükseldi Her geçen gün büyümeye devam eden TİMBİR heyeti, Şam’da temsilcilik açarak uluslararası yapılanmasını genişletti.
“Bir Ezgi İki Yürek” Konseri Isparta’da sanatseverlerle buluştu Isparta’da düzenlenen “Bir Ezgi İki Yürek” Türk Halk Müziği Konseri, iki farklı ilin öğrencilerini aynı sahnede buluşturarak sanat aracılığıyla kültürel birlikteliğin güçlü bir örneğini ortaya koydu.
Isparta'da Arıcılık kursu sertifika töreni gerçekleştirildi Isparta’da düzenlenen Arıcılık Kursu’nu başarıyla tamamlayan 22 kursiyer, 84 saatlik eğitim sonrası sertifikalarını aldı.
AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı İçin 15 Aday Yarışıyor AK Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanlığı için 15 ismin aday olması, ilçe siyasetinde geniş katılımlı ve yoğun rekabetin yaşandığı bir süreci beraberinde getirdi.