Bakan Koca’dan ciddi uyarı: “Biraz daha özen!”


Gündem 19.07.2021 13:00:00 0
Bakan Koca’dan ciddi uyarı: “Biraz daha özen!”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bulaşın kolaylaştığı ortamlara bağlı olarak, vaka sayısının her geçen arttığına dikkati çekerek, özen gösterilmesi çağrısında bulundu.

ANKARA (İGFA) - 1 Temmuz itibariyle başlayan normalleşme süreciyle alınan önlemler ve aşılanma hızlarına rağmen Sağlık Bakanı Fahrettin Kocadan bayram öncesi ciddi bir uyarı geldi.

Bir hafta önce 5 bin 261 olan yeni vaka sayısının dün itibariyle 7 bin 680e ulaştığına dikkati çeken Bakan Koca, sosyal medya hesabından bulaşın kolaylaştığı ortamlara bağlı olarak vaka sayısının arttığını belirterek, Biraz daha özen bayram sevincimizi sürdürür. Bayramdan sonrasını hasta geçirmemizi önler" yorumunda paylaşımda bulundu.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1417052877219061769

Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı