Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarını heyecanlandıran paylaşım: Gözler Resmi Gazete'ye çevrildi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından sağlık çalışanlarını yakından ilgilinediren bir paylaşımda bulundu. Sağlık çalışanlarının beklediği özlük haklarında iyileştirmeyi kapsayan düzenlemenin yakında Resmi Gazate'de yayımlanarak yürürlüğe g


Gündem 12.08.2022 00:22:00 0
Bakan Koca

Bakan Koca, sağlık çalışanlarının beklediği özlük haklarındaki düzenlemeye ilişkin paylaşım yaptı. Koca, yönetmeliğin hazır olduğu kısa süre içinde yürürlüğe gireceğine vurgu yaptı.

Resmi Gazete'yi işaret etti 
Paylaşımına "Carpe Diem" (Anı yaşa) notunu düşen Koca, "Beklediğin anı yaşa. Yönetmeliğin yayınına az kaldı." ifadelerini kullandı. Daha sonra yeni bir paylaşım yapan Koca, "Resmi Gazete'nin sağlık çalışanlarının beklentisini bu kadar iyi ifade eden bir başka sayısı belki de olmamıştı." Sizden önce okuyanlar böyle diyor." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca tarih vermişti
Koca, "Taslak ilgili kurumların görüşlerine açıldı. Yakında yayınlanarak 15 Ağustos'ta devreye girecek. Hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın memnuniyeti ile sorunlar daha kolay çözülecek." demişti.

"Çözülemeyecek sorunumuz yok"
Bakan Koca daha önce "Sağlıkta çözülemeyecek sorunumuz yok. Çareleri ya uygulamaya konuldu veya konulmak üzeredir. Sağlık çalışanlarımız son 2,5 yılın ağır şartlarında yıprandı. Yapılan iyileştirmeler 15 Ağustos'ta herkes için gözle görülür hale gelecek. Sizler için de üstümüze düşeni hızla yapıyoruz." değerlendirmesinde bulunmuştu.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı