Bakan Koca: “Tedbirlere dikkat azaldı ancak herkes yapıyor diye adım atmayacağız”


Gündem 28.07.2021 20:30:00 0
Bakan Koca: “Tedbirlere dikkat azaldı ancak herkes yapıyor diye adım atmayacağız”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Bakan Koca,
tedbirlere dikkatin azaldığını gözlemlediklerini söyledi.

ANKARA (İGFA) - Koronovirüs Bilim Kurulu toplandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en az 2 doz aşı olmadan ve üzerinden belirli bir süre geçmeden bağışıklık elde edilemediğini belirterek, "Birinci önceliğimiz, tüm vatandaşlarımızın sorumluluk alarak, sorumlu birey olarak tedbirlerini alması ve aşı olarak topluma karşı ödevini yerine getirmesidir. Kısıtlama günlerine geri dönmeyi istemiyoruz. Buna mecbur kalacağımız bir durum şu an için yok ama bu olmayacak anlamına gelmiyor" diye konuştu.

"HERKES YAPIYOR DİYE BİR ADIM ATMAYACAĞIZ"

Bakan Koca, "Şu an aktif vakalarımızın yaklaşık yüzde 87’si aşısı tamamlanmamış kişiler. Hastanede yatan hastalarımızın yüzde 95’i aşısı tamamlanmamış kişiler" dedi. "Önceliğimiz sorumlu birey olarak kendi tedbirlerini alarak topluma karşı ödevini yerine getirmesi gerekmektedir" diyen Bakan Koca, "Herkes yapıyor, herkes istiyor diye bir adım atmayacağız. Kısıtlamalar dolu bir toplumsal hayat hiçbirimizin tercihiği ve önceliği değildir. Yapılan değerlendirmelerde tedbir alınması gerekirse bunu sizlerle paylaşacağım" dedi.

https://youtu.be/ZRQoWbdRbCk?t=358

Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor