BAKAN ÖZER AK PARTİ İL BAŞKANLIĞININ İFTARINA KATILDI


Eğitim 1.05.2022 01:42:00 0
BAKAN ÖZER AK PARTİ İL BAŞKANLIĞININ İFTARINA KATILDI
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Ak Parti Isparta il teşkilatının düzenlediği il iftarına katıldı.
Bakan Özer'e Tbmm Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin eşlik etti.
 
Binlerce Ak Partilinin katıldığı iftar programı Kur-anı Kerim tilaveti ile başladı. İftar programından sonra teşkilat görevlileri ve üyeleri ile sohbet eden Bakan Özer, Isparta Belediyesini ziyaret etmek için iftarın verildiği gökkubbe fuar alanından ayrıldı. Daha sonra Belediyeyi ziyaret eden Bakan özer, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e eğitime verdiği destekleri için teşekkür ederek şehirden ayrıldı.

Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!