Bakan Özer'den şaşırtan açıklama: Okullarımıza gönderdik yöneticilerimiz 1 lira bile harcamamışlar

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullara 3 milyar 900 milyon lira para gönderdiklerini bunun 1 milyar 400 milyonunun hesaplarda durduğunu belirterek "Garip olan şey şu: Bazı okul yöneticilerimiz 1 lira bile harcamamışlar. Muhtemelen haberleri yok" dedi.


Eğitim 2.10.2022 00:49:00 0
Bakan Özer

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Öğretmenlerle İstanbul Buluşması Semineri"nde  bir konuşma yaptı. Şu ana kadar okullara 3 milyar 900 milyon lira para gönderdiklerini belirten Bakan Özer şunları kaydetti:

"Okullarımızın şu ana kadar kullandığı para miktarı 2,5 milyar. 1 milyar 400 milyon hala hesaplarda kıymetli okul yöneticilerimizin kullanmasını bekliyor. Garip olan şey şu: Bazı okul yöneticilerimiz 1 lira bile harcamamışlar. Muhtemelen haberleri yok.

"Bizi boşu boşuna uğraştırmayın"

Onun için okullarınıza gittiğiniz zaman söyleyin 'Bakanlık para göndermiş, o paraya kırtasiye malzemesi alın, bizi boşu boşuna uğraştırmayın, temizlik malzemesini alın, küçük onarımları yapın.' diye. Arkadaşlar bizim bütçeyle ilgili Allah'a şükür hiçbir sıkıntımız yok." diye konuştu.


Abdulgani Altınışık’tan Başkanı Arı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti Abdulgani Altınışık’tan Başkanı Arı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Adıyaman'da düğünde havaya ateşe gözaltı Adıyaman'da düğünde havaya ateşe gözaltı
MASKİ’den önemli duyuru MASKİ’den önemli duyuru
Muğla'dan evde reçete hizmeti Muğla'dan evde reçete hizmeti
Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği ile bayramı doyasıya yaşadı Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği ile bayramı doyasıya yaşadı