Bakan Pakdemirli: "Parlamenter sisteme geri dönüş yok!"

Aydın’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretler kapsamında partisinin İl Başkanlığını ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 2023 seçimlerinin ülkenin en önemli seçimi olacağını söyledi.


Gündem 8.02.2021 17:30:00 0
Bakan Pakdemirli:

Şahin KANAT (BÜYÜKŞEHİR MEDYA)

AK Parti Aydın İl Başkanlığında partililere seslenen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekti.

2023 SEÇİMLERİ ÖNEMLİ...

2023 seçimlerinin ülkenin en önemli seçimleri olacağını ifade eden Bakan Pakdemirli, "Çünkü yeni bir sistem değişikliği yaptık, bu sistemin oturması lazım. Parlamenter sisteme geri dönüş yok. Bunun ilerisine gitmemiz lazım. Bu sisteme de sahip olacak tek kişi var Türkiye’de, Recep Tayyip Erdoğan. O yüzden 2028’e kadar mutlaka AK kadroların ve Cumhur İttifakı’nın iktidarda kalıyor olması lazım. Bu sebeple 2023 başarısı il yönetimlerimizin sorumluluğudur. Bundan böyle sizlerin üzerinde bu sorumluluk" diye konuştu. Pakdemirli, İl Başkanlığına seçilen yeni yönetimi tebrik etti.

Öte yandan Aydın ziyaretleri kapsamında il genelinde temaslarda bulunan Bakan Pakdemirli, Çine Gökbel Barajında da incelemelerde bulundu. DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldızdan proje hakkında brifing alan Pakdemirli, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte barajı gören tepeye çıkarak geniş çaplı incelemede bulundu.






Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı
Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında