Bakan Selçuk’tan telafi eğitimi açıklaması


Gündem 30.05.2021 10:00:00 0
Bakan Selçuk’tan telafi eğitimi açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Telafi eğitimi ne zaman başlayacak? sorusuna kabine toplantısı sonrasında bu hafta netleşecek yanıtını verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz günlerde "Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak" mesajını paylaşmıştı. Bu paylaşım sonrasında telafi eğitimin nasıl olacağı merak edilmeye başlandı.

BAKAN SELÇUKTAN TELAFİ EĞİTİMİ AÇIKLAMASI

Hürriyetten Fatih Çekirgenin sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, telafi eğitimi, karneler ve okulların açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Selçuk, telafi eğitimlerle ilgili durumun kabine toplantısı sonrasında bu hafta netleşeceğini belirtti. Karnelerin 2 Temmuzda verileceğini belirten Bakan Selçuk, okulların sonbaharda eylül gibi açılacağını aktardı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz” Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz”
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı