Bakan Soylu mesajı verdi, kemeri taktı!


Gündem 7.11.2021 15:30:00 0
Bakan Soylu mesajı verdi, kemeri taktı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Güvenli trafik" ile ilgili çektiği videoyu "Bi haretine bakar hayat" sloganıyla paylaştı.

BURSA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulundu.

İçişleri Bakanlığı'nın ülke genelinde başlattığı "Bi hareketine bakar hayat" sloganlı farkındalığa video ile destek verdi. Aracında direksiyon başına geçen Bakan Soylu, "Trafikte emniyet kemeri yaralamalı kazalarda riski yüzde 60 azaltıyor. Güvenli trafik bir hareketine bakar" diyerek emniyet kemerini takarak yola çıktı.

 

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1457316608196632576

BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba