BAKAN VARANK ISPARTA'DA YEŞİL PEMBE FORMAYLA KARŞILANDI


Siyaset 31.03.2022 16:54:00 0
BAKAN VARANK ISPARTA

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının toplu açılış töreni ve bir dizi programlara katılmak üzere Isparta’ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank' ı karşılamak üzere TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen hazır bulundu. 

Karşılama programında Ispartaspor Kulübüm Genel Kaptanı Emin Ursavaş, Bakan Mustafa Varank'a forma ve atkı hediye etti.  

Bakan  Varank da Ispartaspor'u başarısından dolayı tebrik ederek başarılarının devamı dileklerinde bulundu.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!