Bakan Yanık, Diyarbakır annesi Ayşegül Biçer ile görüştü


Gündem 29.07.2021 13:30:00 0
Bakan Yanık, Diyarbakır annesi Ayşegül Biçer ile görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, oğlu güvenlik güçlerine teslim olan Diyarbakır annesi Ayşegül Biçer ile görüştü.

ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık,  2018 yılında 17 yaşındayken dağa kaçırılan oğlu Mustafaya kavuşmak umuduyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 3 Eylül 2019dan bu yana oturma eylemi yapan ve dün oğlunun güvenlik güçlerine teslim olduğu müjdesini alan Ayşegül Biçer ile telefonda görüştü.

Oğlu terör örgütünün elinden kurtulan annenin sevincine ortak olan Bakan Yanık, “Allah bir daha böyle kederler göstermesin. Sizin mücadeleniz, oradaki bütün annelerin mücadelesi çok önemli. Ama sizin bir farkınız var. Siz ağır hastalığınıza, o kadar tehdide ve baskıya rağmen o kararlılıktan hiç vazgeçmediniz.” ifadelerini kullandı. Yanık, sağlık sorunu yaşayan Ayşegül Biçer’e şifa diledi.

Bu zaferin Türkiyenin zaferi olduğunu dile getiren Ayşegül Biçer de, Bakan Yanıka teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Sayın Bakanım belki anneler mücadele etti ama Allah razı olsun devletim de dağlarda, kırsalda mücadele etti. Biz burada feryat ettik, onlar orada mücadele etti. Bu zafer Türkiyenin zaferidir. Birlik ve beraberlik içinde kazandık. PKK ve siyasi kolu HDP iyi bilsin ki bu nöbet devam edecek. İlk gün de söylemiştik, tek bir evlat, tek bir terörist kalmayana, Kandil tamamen çökünceye kadar bu mücadele devam edecek."


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı