Bakanlık genelgeyi 81 ile gönderdi


Asayiş 27.11.2019 14:44:00 0
Bakanlık genelgeyi 81 ile gönderdi
Kara yolu üzeri ve çevresinde bulunan yatay ve düşey trafik işaretlemeleri kontrol edilip varsa eksiklikler giderilecek. Vatandaşlar, yazılı ve görsel basın-yayın organları ve diğer iletişim kanallarıyla kış şartlarında güvenli taşıt kullanımı, trafikte karşılaşılabilecek riskler, buzlanma, çığ, heyelan, sis nedeniyle riskli bölgeler, taşıtlarda bulundurulması gereken avadanlık ve gereçler konularında düzenli bir şekilde bilgilendirilecek. Trafik güvenliğini olumsuz yönde etkileyen tipi, çığ düşmesi, heyelan, yol kapanması gibi hava, yol ve çevresi ile trafik durumları hakkında, basın ve yayın organlarına ivedilikle bilgi verilerek vatandaşlar zamanında uyarılacak.
Kamu hastane kantinlerinde ihalesiz devir tepkisi T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerde kantinlerin açık ihale yapılmadan USHAŞ A.Ş.’ye devredilmesi, hem işletmecilerin mağduriyetine hem de kamu zararına yol açabileceği gerekçesiyle tepki gösteriyorlar.
Kamu Hastane Kantinleri İhalesiz Devredilemez! Bu Uygulama Kamu Zararına Yol Açmaktadır! Kamu Hastane Kantinleri İhalesiz Devredilemez! Bu Uygulama Kamu Zararına Yol Açmaktadır!
Antalya’da lisede kavga: 9. sınıf öğrencisinin çenesi kırıldı Teneffüste çıkan kavgada 15 yaşındaki öğrenci ağır yaralandı. 5 saatlik ameliyat geçiren Muhammed Ç.’nin en az bir dönem okuldan uzak kalacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Manavgat’ta Feci Kaza: Midibüs Devrildi, 1’i Ağır 7 Yaralı Antalya’nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın yolcu midibüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kredi Danışmanlığı Vaadiyle 1 Milyon 650 Bin Liralık Vurgun Antalya’da sosyal medya üzerinden kredi danışmanlığı vaadiyle gerçekleştirilen nitelikli dolandırıcılık olayında 1 şüpheli yakalandı.