Bakanlık genelgeyi 81 ile gönderdi


Asayiş 27.11.2019 14:44:00 0
Bakanlık genelgeyi 81 ile gönderdi
Kara yolu üzeri ve çevresinde bulunan yatay ve düşey trafik işaretlemeleri kontrol edilip varsa eksiklikler giderilecek. Vatandaşlar, yazılı ve görsel basın-yayın organları ve diğer iletişim kanallarıyla kış şartlarında güvenli taşıt kullanımı, trafikte karşılaşılabilecek riskler, buzlanma, çığ, heyelan, sis nedeniyle riskli bölgeler, taşıtlarda bulundurulması gereken avadanlık ve gereçler konularında düzenli bir şekilde bilgilendirilecek. Trafik güvenliğini olumsuz yönde etkileyen tipi, çığ düşmesi, heyelan, yol kapanması gibi hava, yol ve çevresi ile trafik durumları hakkında, basın ve yayın organlarına ivedilikle bilgi verilerek vatandaşlar zamanında uyarılacak.
Salda Kayak merkezi sezonu coşkuyla açtı Burdur’un kış turizmi adreslerinden Salda Kayak Merkezi, Vali Tülay Baydar Bilgihan’ın katılımıyla sezonu açarken, merkezin bölge turizmi ve yerel ekonomiye önemli katkı sunması bekleniyor.
Antalya BŞB Başkanvekili Büşra Özdemir istifa etti Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi öncesinde Başkanvekili Büşra Özdemir encümenlik görevinden istifa etti. Yerine Hasan Utkan Eminoğlu seçildi.
Kemer Belediyesi Kadınlar Lokali açılıyor Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, seçimlerde verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlamında yaptığı projeler arasında yer alan Kemer Belediyesi Kadınlar Lokali Ocak ayı sonunda hizmete
ISUBÜ’de 9 programa MEDEK’ten 4 yıllık tam akreditasyon ISUBÜ’de 6 Meslek Yüksekokuluna bağlı 9 program, MEDEK tarafından yürütülen değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayarak 4 yıl süreyle Tam Akreditasyon almaya hak kazandı.
Mesleki Eğitim Genel Müdürü Kaygusuz Isparta’da Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Salih Kaygusuz Isparta’da İncelemelerde Bulundu