Bakanlık genelgeyi 81 ile gönderdi


Asayiş 27.11.2019 14:44:00 0
Bakanlık genelgeyi 81 ile gönderdi
Kara yolu üzeri ve çevresinde bulunan yatay ve düşey trafik işaretlemeleri kontrol edilip varsa eksiklikler giderilecek. Vatandaşlar, yazılı ve görsel basın-yayın organları ve diğer iletişim kanallarıyla kış şartlarında güvenli taşıt kullanımı, trafikte karşılaşılabilecek riskler, buzlanma, çığ, heyelan, sis nedeniyle riskli bölgeler, taşıtlarda bulundurulması gereken avadanlık ve gereçler konularında düzenli bir şekilde bilgilendirilecek. Trafik güvenliğini olumsuz yönde etkileyen tipi, çığ düşmesi, heyelan, yol kapanması gibi hava, yol ve çevresi ile trafik durumları hakkında, basın ve yayın organlarına ivedilikle bilgi verilerek vatandaşlar zamanında uyarılacak.
Serik’te geleneksel yün eğirme geleneğini yaşatıyor Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Ali Kara, geleneksel yöntemlerle yünü ipliğe dönüştürerek şapka ve çorap örüyor. Kara, el emeğiyle geçmişten gelen yün eğirme geleneğini yaşatmaya devam ediyor.
Antalya Aksu ve Isparta Aksu belediyeleri kardeş oldu Isparta Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman ve meclis üyeleri, Antalya Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ı ziyaret ederek iki isim kardeşi ilçe arasında iş birliği ve dayanışma mesajı verdi.
Bakan Işıkhan Isparta’da bir dizi ziyarette bulundu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Isparta’da Valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Belediye’yi ziyaret ederek iş dünyası temsilcileri, sendikalar, gençler ve kadın kuruluşlarıyla bir araya geldi; kentte istihdam ve sosyal politikala
Sivaslı yönetmenden dikkat çeken Broadway müzikali Dünyaca ünlü Broadway müzikali ''Jekyll & Hyde'' yeni prodüksiyonuyla ve yenilen kadrosuyla prömiyer yaptı.
TİMBİR 3 Yaşında: Dijital Medyada Kurumsallaşma Vurgusu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, birliğin 3. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, internet gazeteciliğinde kurumsallaşma ve etik habercilik adına önemli adımlar attıklarını belirt