Balıkesir Edremit Belediyesinden Zeytinliye sağlık hizmeti


Gündem 6.11.2021 12:00:00 0
Balıkesir Edremit Belediyesinden Zeytinliye sağlık hizmeti

Edremit Belediyesi, Zeytinli’ye yeni yapılacak Ergül- Filiz İrkilmez Aile Sağlığı Merkezi için bugün temel atma töreni gerçekleştirildi. Edremit’e bağlı Zeytinli Mahallesi’nde Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan belediyeye ait arsaya yapılacak olan aile sağlığı merkezinin temeli atıldı.

BALIKESİR (İGFA)- Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan,  "Zeytinlimize önemli bir hizmetin temel atma töreninde bizleri yalnız bırakmayan herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün hayırsever vatandaşlarımız Ergül- Filiz İrkilmez vatandaşlarımızın katkılarıyla aile sağlık merkezimizi açmanın onurunu yaşıyoruz" dedi. 

Temel atma töreninde konuşan Başkan Arslan, "Eski aile sağlığı merkezimiz uzaktı. Altınkum’dan ve Zeytinli’den vatandaşlarımız oraya giderken ulaşım sıkıntısı yaşıyordu. Bu konuda Belediye Meclis Üyemiz Dr.Namık Kemal Olurdağ ile bir çalışma başlattık. Altınkum’a bir tane, Zeytinli’ye bir tane olacak şekilde aile sağlığı merkezlerini ayırdık. Vatandaşlarımızın sorunları karşısında verdiğimiz sözü tuttuk" dedi. 


Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek