Bandırma Füze Kulübü çekimlere başladı


Gündem 10.11.2021 18:00:00 0
Bandırma Füze Kulübü çekimlere başladı

Yapımcılığını “Ayla”, “Müslüm”, “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” ve yakında vizyona girecek “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” filmlerinin yapım şirketi Dijital Sanatlar’ın kurucusu Mustafa Uslu’nun üstlendiği Bandırmalı gençlerin gerçek hikayesini anlatan Bandırma Füze Kulübünün çekimleri İstanbul Sancaktepede başladı. Başrolde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş var.

Bandırmalı gençlerin hikayesini anlatan 'Bandırma Füze Kulübü'nün çekimleri bugün İstanbul Sancaktepe'de başladı.

Ulu Önder Atatürk'ün vefatının 83'üncü yıldönümünde 10 Kasım Çarşamba günü saat 9'u 5 geçe çekimlere başladıklarını belirten yapımcı Mustafa Uslu, "Çekimlerimize, Ulu Önderimiz Atatürk'ü andığımız 10 Kasım'da başladık. Saat 9'u 5 geçe Atamıza saygı duruşumuzu yaptık ve Sancaktepe'de start verdik. Bandırma Füze Kulübü, ‘İstikbal Göklerdedir' diyerek gençliğe gökyüzünün ve uzayın önemini anlatan, bilim ve sanatın uygarlığın temeli olduğunu vurgulayan Atamızın izinde olduğumuzu gözler önüne seren bir film. Türk Sinema tarihine geçeceğine inandığımız filmimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Çekimlerimiz, Mudanya, Bandırma ve İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası'nda devam edecek" diye konuştu.

Gerçek hayat hikâyelerinden esinlenerek yazılan senaryosu, yeni jenerasyonun genç yetenekleri ve usta oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak "Bandırma Füze Kulübü"nün yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstleniyor. Başrolleri Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Altan Erkekli ve Alican Yücesoy'un paylaştığı filmde ayrıca Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Gökhan Yıkılkan, Bahtiyar Engin, Asaf Doğan, Başak Akan, Bartu Mutlu, Çiçek Acar, Özkan Ayalp, Ayhan Pekbilgin, Emre Yılmaz, Hande Oktan ve Kayra Orta rol alıyor.

Bandırma Füze Kulübü'nün, önümüzdeki yıl bahar aylarında vizyona girmesi planlanıyor.


Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı
Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında