Barış Mahallesi konforlu yaşama koşuyor


Yaşam 8.07.2020 00:08:00 0
Barış Mahallesi konforlu yaşama koşuyor

Kepez Belediyesi, Masa Dağı eteklerine uzanan Barış Mahallesi’ne 2 bin 205 metre uzunluğunda 3 bin 750 ton sıcak asfalt serdi.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kepezlilere daha konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlamak için yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Kepez Belediyesi, yeni yollar açarak ilçenin ulaşım ağını genişletirken, bir yandan da imara uygun yapılaşması tamamlanan sokakların alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan asfaltlarını da yeniliyor. Bu kapsamda Barış Mahallesi’nde hummalı bir çalışma sürdüren Kepez Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla mahallenin prestijini artırıyor. Elektrik iletim hatlarının yer altına alınmaya başlandığı Barış Mahallesi’nin Galip Kuşçuoğlu Caddesi’nde asfalt ve kaldırımlarda yenileniyor.  Atatürk, Kütükçü, Çankaya, Yavuz Selim ve Erenköy Mahallelerine komşu Barış Mahallesi’ndeki 2 bin 205 metre uzunluğundaki yola 3 bin 750 ton sıcak asfalt serildi. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Barış Mahallesi 2906 Sokak’ın doğu ve batı yakası arasında yeryüzü şekillerinin oluşturduğu dezavantajdan dolayı uzun yıllar ulaşım sağlanamayan iki yakayı da açtığı yeni yollarla birleştirmişti.

Isparta Aliköy'de cemevin temel atma töreni gerçekleşti Aliköyü Bektaşi Alevi Ehlibeyt derneği tarafından yapımına başlanan cemevi için bugün tören düzenlendi.
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği Alanya Aksaraylılar Platformu, 1 Mart 2026 tarihinde Alanya Öğretmenevi’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Aksaraylı hemşerilerini ve davetli misafirlerini bir araya getirdi.
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Batıdan başlayarak sıcaklıklar yükselişe geçecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, hava sıcaklıklarının batı bölgelerden itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri seviyesine ulaşması bekleniyor.
Metin Külünk: “FETÖ ile masaya oturmak isteyen içerideki işbirlikçiler açığa çıkarılmalı” Eski İstanbul Milletvekili ve AK Parti kurucu isimlerinden Metin Külünk, FETÖ’ye ilişkin gizli görüşme iddialarına tepki gösterdi. Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bu örgütle masaya oturmaya zorlamak isteyen içerideki işbirlikçile