BAŞARILI EMNİYET MÜDÜRÜ ARİF ÇANKAL'A VEDA YEMEĞİ


Yaşam 30.09.2019 01:44:00 0
BAŞARILI EMNİYET MÜDÜRÜ ARİF ÇANKAL

Burdur Protokolü, Ankara Genel Müdürlüğüne tayini çıkan Burdur'da başarılı işlere imza atan İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın Serenler Tepesinde veda yemeğine katıldılar.
 
Tayini çıkan İl Emniyet Müdürü Arif Cankal’a, Varollar A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol tarafından Varollar Serenler Tepesinde Burdurun ileri gelenlerinin katıldığı anlamlı bir uğurlama yemeği verildi.
 
Çok sayıda konuğun katıldığı yemekte konuşan Varol, görevlerin değişken olduğu ifade ederek uzun yıllar kalma şansı yok diyerek ‘keşke hizmetlerine burada kalıp biraz daha devam etseydi’ dedi. Varol, Çankal’ın yakın bir zaman içerisinde de Antalya’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanacağından eminim diyerek, Burdur ve Burdurlulardan kopmayacağını söyledi. Varol İl Emniyet Müdürü Çankal’a bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
 
Gecede Muhtarın Yeri Sahibi Serkan Özçelik hazırladığı bir birinden özel lezzetleri misafirlere sunarken, Sanatçı Arzu Gök’te şarkıları ile geceye renk kattı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı
Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde? Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde?
Göz torbalarını artık taşımayın Göz torbalarını artık taşımayın
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi