BAŞDEĞİRMEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI FENER ALAYINA TOGG ÜNİFORMASIYLA KATILDI

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı etkinliklerine üzerinde TOGG yazılı üniformasıyla katılarak dikkat çekti.


Yaşam 29.10.2022 23:05:00 0
BAŞDEĞİRMEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI FENER ALAYINA TOGG ÜNİFORMASIYLA KATILDI

Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'ndeki açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sürücü koltuğunda geçtiği Togg'un ilk aracını büyük bir coşkuyla banttan indirdi. Daha sonra kürsüye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg'dur" dedi.

Bir 1 kişi ve araba görseli olabilir

TOGG'un banttan inmesi açılış töreni bugün coşkuyla gerçekleşti! Türkiye'nin ilk yerli otomobili olma özelliğini taşıyan TOGG, Cumhuriyetimizin 99. yaş gününde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm devlet erkan katıldı.

Bir 7 kişi, araba ve yol görseli olabilir

Kutlamalar Isparta'da tüm coşkusuyla devam etti. Isparta Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99.yıldönümü dolayısıyla fener alayı ve bisiklet turu düzenledi. Etkinlikler Kirazlıdere Amfi Tiyatroda Cumhuriyet özel programı ile devam etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99.yıldönümü Isparta’da çeşitli etkinliklerle büyük coşku içerisinde kutlandı. Etkinliklerin gündüz bölümünün ardından akşamında da Isparta Belediyesi tarafından fener alayı ve bisiklet turu düzenlendi. Akşam saat 20.00’da belediye önünden başlayan ve Mimar Sinan Caddesi, Kaymakkapı Meydanını takiben 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında son bulan fener alayı düzenlendi. Türk Bayrağı, Atatürk Posteri ve meşalelerle birlikte yürünürken, ortaya renkli görüntüler çıktı. 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Fener Alayına Isparta Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutanı P. Alb. Mustafa Kahraman, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Sabri Küyük, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, il protokolü, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabı ve açık hava görseli olabilir

Fener alayı 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Isparta Belediyesi Bando Takımının seslendirdiği şarkılarla son buldu. Fener alayının ardından meydanda bulunan bisiklet severler için Cumhuriyet Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna Isparta Valisi Aydın Baruş ve Belediye
Başkanı Şükrü Başdeğirmen de pedal çevirerek eşlik etti.

Bir açık hava görseli olabilir

Bisiklet turunun ardından Kirazlıdere Amfi Tiyatroda ateş başı müzik dinletisi düzenledi, vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen vatandaşlarla sohbet etti, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Vatandaşlar şehir manzarası eşliğinde Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Aynı satlerde TOGG araç serilerinin banttan iniş açılış töreni canlı yayın ekranı'da TOGG'un resmi sayfası tarafından paylaşıldı! Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri için Gemlik'te açılışı gerçekleşen TOGG açılışına katılamadı. Başdeğirmen, Isparta'da 29 Ekim Cumhuriyet Ekim etkinliklerine üzerinde TOGG yazılı üniforma ile katılarak dikkat çekti.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, bisiklet ve açık hava görseli olabilir


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı