BAŞDEĞİRMEN ÇİFTİNDEN ANNELER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET


Yaşam 11.05.2020 02:03:00 0
BAŞDEĞİRMEN ÇİFTİNDEN ANNELER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET

BAŞDEĞİRMEN ÇİFTİNDEN ANNELER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Anneler Günü dolayısıyla, şehit ve engelli ailelerini ziyaret etti. Başdeğirmen çifti ayrıca Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryerinde annelerin  ve anne adaylarının bu özel günlerini kutlayarak, çiçek takdim etti. 

Isparta Belediyesi bu yıl Anneler Günü dolayısıyla başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri ile korona virüsü salgını dolayısıyla evlerinden uzakta hastanelerde sağlık hizmeti veren çalışanları ve tedavi gören hastaları da  unutmadı. 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen pazar günü Anneler Günü dolayısıyla bu vatan için canını seve seve feda eden il  merkezindeki en son toprağa verilen şehidimizin ailesini evinde ziyaret etti. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Hekim’in annesi Ayşe Hanım ve babası Hasan Hekim’i ziyaret eden Başdeğirmen çifti, Ayşe Hekim hanımın Anneler Gününü kutladı. Başdeğirmen çifti ayrıca biri engelli biri ağır derecede rahatsız iki evladı  bulunan anneyi, çok genç yaşta anne olmuş kendisi küçük ama yüreği büyük başka bir Annemizi ve kaybedilmiş evladının ardından  yüreğinin acısıyla torununa bakan KOCA  YÜREKLİ ANNEANNEYİ evlerinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı. 
Başdeğirmen çifti ayrıca Davraz Kapalı Pazaryerinde annelerimize ve anne adaylarına da çiçek hediye ederek Anneler Gününü kutladı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bizlere sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı, paylaşmayı ve hoşgörüyü öğreten annelerimiz, ülkemizde mutluluğu ve huzuru tesis etmede en büyük gücümüzdür” dedi. Başdeğirmen, “Bu müstesna günde, yıllarca bakıp büyüttüğü, üzerine titrediği evlatlarını kutsal vatanımız için toprağa veren tüm şehit annelerimizin ellerinden öpüyor, Doğum yapmadan da Ana olan kol kanat geren fedakar, vefakar, emektar,  her şeyin en iyisine ve güzeline layık bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum hayatta olanlara sağlık olmayanlara Rahmet diliyorum” görüşlerinde bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması