BAŞDEĞİRMEN’DEN BAL’DAKİ TAKIMLARA MÜJDE GELDİ; EMRESPOR’U DA GELENDOSTSPOR’U DA DESTEKLEYECEĞİZ


Spor 25.08.2020 22:21:00 0
BAŞDEĞİRMEN’DEN BAL’DAKİ TAKIMLARA MÜJDE GELDİ; EMRESPOR’U DA GELENDOSTSPOR’U DA DESTEKLEYECEĞİZ

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçen sezon BAL’da sadece Ispartasporun bulunduğunu, ancak yeni sezonda BAL’da Isparta’yı Emrespor ve Gelendostspor’un temsil edeceğini debelirterek; “BAL’da bu takımlarımızı da sonuna kadar destekleyeceğiz. Çünkü Emrespor’umuz da Gelendostspor’umuz da bizim için çok önemli” dedi.
 BAŞDEĞİRMEN’DEN BAL’DAKİ TAKIMLARA MÜJDE
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçtiğimiz gün Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan’ın kendisini makamında ziyaret edip Şampiyonluk kupasını takdim etmesinin ardından, bu yıl Isparta’yı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Emrespor ve Gelendostspor için de sevindiren müjdeyi verdi.
“HER İKİ TAKIMIMIZ DA DESTEKLEYECEĞİZ”
Başkan Başdeğirmen, söz konusu ziyarette konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Geçen sezon BAL’da sadece Ispartasporun bulunduğunu hatırlatan ancak yeni sezonda BAL’da Isparta’yı Emrespor ve Gelendostspor’un temsil edeceğini de hatırlatan Başkan Başdeğirmen, “BAL’da bu takımlarımızı da sonuna kadar destekleyeceğiz. Çünkü Emrespor’umuz da Gelendostspor’umuz da bizim için çok önemli.
“KULÜP BAŞKANLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”
Ispartaspor’umuzun da yükselmesi, kademe kademe ilerlemek için Ispartalı olarak hepimizin elimizden geleni yapacağımız inancındayım. Bu başarıları elde eden tüm kulüp başkanlarımıza, yöneticilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü